Ett serviceföretag med brett utbud

Branscher

Ett städbolag med fokus på människan

Kärnan i MIK ALL Service är människan. Människan som medarbetare och människan som kund. Vår målsättning är att leverera högsta tänkbara kvalitet på våra tjänster.

Människan har alltid strävat efter en enklare vardag, därför är kärnan i vår verksamhet att det ska vara enkelt att anlita oss, ett nummer att ringa och vi hjälper kunden på vägen mot en lösning på det behov som finns.

Det ska vara enkelt för våra medarbetare att utföra sina arbetsuppgifter, att arbeta med ständiga förbättringar inom företaget är en naturlig del. Ständiga förbättringar leder oss mot vår planerade ISO certifieringar.

Våra tjänster

Tomtskötsel

Vi erbjuder dig som privatperson eller företag hjälp med all underhåll och skötsel av din tomt eller trädgård. Vi ser till att markytor och markbeläggningar på tomten är i bra skick. Fast utrustning såsom papperskorgar, räcken och grindar justeras vid behov. Vi utför all typ av trädgårds- och tomtskötsel. Vi klipper er gräsmatta, trimmar buskar och träd. Du kan beställa enskilda tjänster eller kan du ta del av våra paketlösningar i form av helhetspaket där vi erbjuder lösningar för bland annat gräsklippning och snöskottning.

FASTIGHETS­SERVICE

När du som fastighetsägare anlitar MIK ALL Service erbjuder vi enstaka tjänster som är skräddarsydda efter dina önskemål eller kan du ta del av våra paketlösningar om du är intresserad av fler än en tjänst eller kontinuerlig underhåll av fastigheten.

Vi sköter era grönområden och hårdytor. Vi kollar fastighetskroppen och servar den efter behov. När du väljer någon av våra tjänster kan du känna dig trygg att jobbet blir gjort efter överenskommelse och att du bemöts av en välutbildad och erfaren personal. Vi garanterar er ett gott samarbete och väl utförda arbeten.

Fönster­putsning

Fönsterputsning tar tid och ibland kan det vara svårt att hinna med. MIK ALL Service utför fönsterputsning till både företag och privatpersoner. Vi putsar alla typer av fönster, sommar som vinter.

Kontakta oss för mer info & prisfrågor.
Vi behöver få dessa uppgifter av dig:

  • Hur många fönster?
  • Vilken typ av fönster?
  • Kan de delas? (tvåsidiga eller fyrsidiga)
  • Vilket håll öppnas fönstret?
  • Är det spröjs eller hela rutor?

Lokalvård

Är du i behov av lokalvård? Anlita MIK ALL Service för effektiv och noggrann städning. För oss på MIK ALL Service innebär lokalvård mer än bara vanlig städning. Vi är personlig och utför uppgifter med högsta möjliga professionalitet, vi håller hög kvalité medan tidshållning och förtroende är viktiga bitar. Vi städar alla typer av lokaler.

Exempel på lokaler: kontor, butiker, trapphus, hotell, äldreboenden, restauranger, konferensrum, idrottslokaler, matsalar, toaletter, sjukhus, skolor och alla typer av offentliga miljöer.

Hemstäd

MIK ALL Service förenklar vardagen för många familjer som har svårt att få tiden att räcka till. Vi utför hushållsnära tjänster, bland annat hemstädning och flyttstädning.

Vi hjälper dig med allt i hemmet efter dina önskemål. Din hemstädning blir utformad helt efter dina behov och tankar.

Använd dig av RUT-avdraget
Städning ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Så anlitar du MIK ALL Service betalar du bara 50 % av arbetskostnaden direkt på fakturan.

symbol knivslipning

Slipservice

Lämna in dina knivar för knivslipning hos MIK ALL Service i Örnsköldsvik. Vi slipar dina eggverktyg. Lämna in dina köks eller snickeri verktyg till oss och vi återställer verktygets ursprungliga vinkel. Genom vår slipservice återfår ditt verktyg eggen och fungerar återigen som de ska.

Paketlösningar

Allt fler av våra kunder upptäcker fördelarna med att köpa våra arbetspaket istället för att anlita oss per timme. Vi har därför tagit fram fantastiska paketlösningar för dig som anlitar oss regelbundet.

Vaktmästarpaket

I tjänsten Vaktmästarpaketet ingår 2 yttre tillsynstillfällen där vi ser över tak, stuprör, skorsten, broar, fasad med tillhörande vattenavrinning och takpannor som vi byter och rengör vid behov.

Vi tittar även efter eventuella fuktangrepp i er källare och vind.

Detta paket erbjuder en trygghet för er som inte har möjlighet att göra det själv, det skapar även en trygghet i vetskapen om att er fastighet blir omhändertagen.

Vaktmästarpaketet erbjuder vi våra privata kunder och även ni som fastighetsägare eller företag. Vi skräddarsyr en lösning till dig personligen så att den uppfyller dina behov och rutiner.

Vi kommer att dela med oss av tips och råd i form av punktlista på åtgärder för att förhindra att skador uppstår eller en redan uppstådd skada.

Kontakta oss för mer information om vad som ingår i paketpriset

Flytt- och utstäd vid gård- och husförsäljning

Vi har helhetslösningar kring din gård- och husförsäljning eller dödsbo. MIK ALL Service AB ger dig en helhetslösning som gör det enkelt när huset, verkstaden eller lokalen ska städas ut och tömmas.

  • Vi fixar trädgården
  • Vi städar
  • Vi kör bort till MIVA

Vi utför allt arbete för att göra fastigheten redo för försäljning eller flyttning. Vi kan ordna omhändertagande av lösöre, järnskrot/metaller och allt annat.

Anlita MIK ALL Service och vi skräddarsyr lösningen utifrån ditt önskemål och behov. Det kan innefatta allt från städning av hus och tomt, mindre saker som behöver fixas inför försäljning av fastighet till större renoveringar.

Kontakta oss för mer information om helhetspaketet.

Paketlösningar sparar både din tid och pengar. Kontakta oss för mer information och vi skräddarsyr ett personligt paket för dig eller ditt företag.

Vi erbjuder även paketlösningar inom:
Snöröjning
Gräsklippning