Vaktmästare

Söker du efter en vaktmästare som kan se efter din fastighet? Då har du kommit rätt. Vi har vaktmästare med lång erfarenhet och kometens inom allt från installationer till städ och trädgårdsarbeten. Våra vaktmästare hjälper dig med förvaltning och underhåll av din fastighet för att hålla den i bästa skick. Genom en löpande fastighetsservice ser våra vaktmästare till att allt fungerar som det ska.

Be om pris/beställ vaktmästeri

Mer information om vaktmästare

Offertförfrågan/beställning av vaktmästare

Fyll i formuläret och så återkommer vi till dig med ett pris och bekräftelse på beställningen eller om vi behöver kompletterande uppgifter.

Gradera följande begrepp från 1-5 där 5 är högst prioritet
Välj om du vill beställa eller få ett pris på tjänsten:

Mer information

Vi kan hjälpa dig som fastighetsägare, bostadsrättsförening eller företag med fastighetsskötsel. Vi kan även hyra ut vaktmästare till skolor, äldreboenden och föreningshus om så önskas.

Vad gör en vaktmästare?

En vaktmästare har många arbetssysslor. Arbetet omfattar vanligtvis att laga eller byta ut trasiga saker, se till att trapphus och offentliga miljöer i fastigheten är ren, se till soprum och tomtområden, kontroller så att allt fungera som det ska, exempelvis dörrar, lås och portar.

Kunniga och serviceinriktade vaktmästare

När du väljer att anlita en vaktmästare från MIK ALL Service ser vi till att du får rätt person för jobbet. Våra vaktmästare har bred kunskap om allt som omfattas inom de önskade servicetjänsterna, samt är vår personal väldigt trevlig och serviceinriktad. När du anlitar vår servicefirma ser vi till att lämpligast person för ditt önskade arbete hamnar hos dig.

Ansvars­försäkring

Om olyckan skulle vara framme.

RUT-avdrag

Använd dig av RUT-avdraget vid din hemstädning och betala bara halva arbetskostnaden inklusive moms vid ditt köp. Skattelättnaden kommer kunna ges direkt vid köpet. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag.

Våra städtjänster har inga bindningstider

När du anlitar vår städfirma för hemstädning eller andra städtjänster förbinder du dig inte till något kontrakt. Du kan alltså anlita oss efter ditt behov av hemstädning och du behöver aldrig känna dig tvingad att använda någon tjänst.

Nöjd-kund-garanti

Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd

Kollektivavtal

Vår personal har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare.

Sekretessavtal

Vi förvarar dina personuppgifter konfidentiella i våra system.