Vaktmästare

Söker du efter en vaktmästare som kan se efter din fastighet? Då har du kommit rätt. Vi har vaktmästare med lång erfarenhet och kometens inom allt från installationer till städ och trädgårdsarbeten. Våra vaktmästare hjälper dig med förvaltning och underhåll av din fastighet för att hålla den i bästa skick. Genom en löpande fastighetsservice ser våra vaktmästare till att allt fungerar som det ska.

Bilder från några uppdrag

Gräsklippning på såggatan i Domsjö, MIK ALL Service AB

Kontakta våra vaktmästare

MIK ALL Service AB
Växel 020 – 22 22 24
info@mikall.se

Vi kan hjälpa dig som fastighetsägare, bostadsrättsförening eller företag med fastighetsskötsel. Vi kan även hyra ut vaktmästare till skolor, äldreboenden och föreningshus om så önskas.

Vad gör en vaktmästare?

En vaktmästare har många arbetssysslor. Arbetet omfattar vanligtvis att laga eller byta ut trasiga saker, se till att trapphus och offentliga miljöer i fastigheten är ren, se till soprum och tomtområden, kontroller så att allt fungera som det ska, exempelvis dörrar, lås och portar.

Kunniga och serviceinriktade vaktmästare

När du väljer att anlita en vaktmästare från MIK ALL Service ser vi till att du får rätt person för jobbet. Våra vaktmästare har bred kunskap om allt som omfattas inom de önskade servicetjänsterna, samt är vår personal väldigt trevlig och serviceinriktad. När du anlitar vår servicefirma ser vi till att lämpligast person för ditt önskade arbete hamnar hos dig.