Flyttstädning när du ska flytta

Ska du flytta och behöver hjälp med städningen? Vår städfirma utför flyttstädning till dig som privatperson, företag eller mäklare. Våra städare och städerskor har lång erfarenhet vid flyttstädning och hjälper dig att få ett skinande rent hem vid inflyttning eller utflyttning.

Bilder från några flyttstädsuppdrag

Kontakta våra kunniga städare

MIK ALL Service AB
Växel 020 – 22 22 24
info@mikall.se

Om du väljer att anlita oss vid din flyttstädning kan vi garantera en välkomnande känsla i hemmet efter städningen. Om det är du som flyttar ut kan det vara roligt att välkomna de nya ägarna med en välkomnade känsla samtidigt som du säger farväl till ditt hem för sista gången. När du senare flyttar in i ditt nya hem har du nog samma förväntningar och önskan som de som just flyttade in i ditt gamla hus, att det ska vara rent och fint och dofta nytt och fräscht. Vi kan hjälpa dig som både flyttar ut eller flytta in att skapa den känslan.

Vad ingår i flyttstädningen?

När du anlitar oss för din flyttstädning så garanterar vi ett skinande hem. Vi utför djuprengöring av bland annat ugn, spis, kylskåp, badkar och dusch med mer. Vi utför även noggrann städning av allt från de stora ytorna till de mindre ytorna som är svårare att komma åt, exempelvis bakom ugnen, fläkt, skåp med mer.

Detta ingår bland annat i städningen:

  • Dammsugning
  • Dammtorkning
  • Rengöring av badkar, dusch, spis, ugn, kyl och frys, toalett, skåp med mer.
  • Fönsterputsning
  • Skurning av alla golv
  • Torkning av dörrar, handtag, garderober, fönsterbrädor med mer.

Allt städmaterial ingår i priset

I din flyttstädning ingår alltid allt städmaterial, du behöver alltså inte bidrag med några städprodukter vid städningen.

Boka din flyttstädning med vår städfirma

Koncentrera dig på utflyttning och uppackning istället för städningen. Låt oss ta hand om det mindre roliga och spara din tid och energi på det roliga med att flytta. Vi hjälper dig till en lättsam och enkel flytt som blir roligt! Boka oss för din nästa flyttstädning.

 

Vi utför även utstädningar av kontor, sommarstugor, lägenheter, hus, lokaler, mm.