Flyttstädning - Vi flyttstädar åt er

Ska du flytta och behöver hjälp med städningen? Vår städfirma utför flyttstädning till dig som privatperson, företag eller mäklare. Våra städare och städerskor har lång erfarenhet vid flyttstädning och hjälper dig att få ett skinande rent hem vid inflyttning eller utflyttning.

Be om pris/beställ flyttstädning

Mer information om flyttstädning

Offertförfrågan/beställning av flyttstädning

Fyll i formuläret och så återkommer vi till dig med ett pris och bekräftelse på beställningen eller om vi behöver kompletterande uppgifter.

Gradera följande begrepp från 1-5 där 5 är högst prioritet
Välj om du vill beställa eller få ett pris på tjänsten:

Mer information

Vi hjälper dig som både flyttar ut eller flyttar in

Om du väljer att anlita oss vid din flyttstädning kan vi garantera en välkomnande känsla i hemmet efter städningen. Om det är du som flyttar ut kan det vara roligt att välkomna de nya ägarna med en välkomnade känsla samtidigt som du säger farväl till ditt hem för sista gången. När du senare flyttar in i ditt nya hem har du nog samma förväntningar och önskan som de som just flyttade in i ditt gamla hus, att det ska vara rent och fint och dofta nytt och fräscht. Vi kan hjälpa dig som både flyttar ut eller flytta in att skapa den känslan.

Vad ingår i flyttstädningen?

När du anlitar oss för din flyttstädning så garanterar vi ett skinande hem. Vi utför djuprengöring av bland annat ugn, spis, kylskåp, badkar och dusch med mer. Vi utför även noggrann städning av allt från de stora ytorna till de mindre ytorna som är svårare att komma åt, exempelvis bakom ugnen, fläkt, skåp med mer.

Detta ingår bland annat i städningen:

  • Dammsugning
  • Dammtorkning
  • Rengöring av badkar, dusch, spis, ugn, kyl och frys, toalett, skåp med mer.
  • Fönsterputsning
  • Skurning av alla golv
  • Torkning av dörrar, handtag, garderober, fönsterbrädor med mer.

Allt städmaterial ingår i priset

I din flyttstädning ingår alltid allt städmaterial, du behöver alltså inte bidrag med några städprodukter vid städningen.

Boka din flyttstädning med vår städfirma

Koncentrera dig på utflyttning och uppackning istället för städningen. Låt oss ta hand om det mindre roliga och spara din tid och energi på det roliga med att flytta. Vi hjälper dig till en lättsam och enkel flytt som blir roligt! Boka oss för din nästa flyttstädning.

Vi erbjuder även utstädning av kontor, sommarstugor, lägenheter, hus, lokaler mm.

Om du ska byta kontor, städa ur din sommarstuga eller lägenhet kan vår städfirma hjälpa dig med utstädningen. Våra erfarna städare och städerskor har lång erfarenhet vid utstädning och noggrann grundlig städning. När du byter lokal eller flyttar är det viktigt att utföra en djuprengöring så att du lämnar stället som nytt efter dig. Tjänsten utstädning omfattar allt från klassisk städning så som dammsugning, dammtorkning och golvvård till djuprengöring av bland annat kylskåp, ugn, spis, skåp, takfläkt. Vi rengör även badkar, duschar, rör med mer.

 

Ansvars­försäkring

Om olyckan skulle vara framme.

RUT-avdrag

Använd dig av RUT-avdraget vid din hemstädning och betala bara halva arbetskostnaden inklusive moms vid ditt köp. Skattelättnaden kommer kunna ges direkt vid köpet. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag.

Våra städtjänster har inga bindningstider

När du anlitar vår städfirma för hemstädning eller andra städtjänster förbinder du dig inte till något kontrakt. Du kan alltså anlita oss efter ditt behov av hemstädning och du behöver aldrig känna dig tvingad att använda någon tjänst.

Nöjd-kund-garanti

Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd

Kollektivavtal

Vår personal har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare.

Sekretessavtal

Vi förvarar dina personuppgifter konfidentiella i våra system.