Butiksstädning

Oavsett om det handlar om en butikslokal med försäljning av kläder eller en livsmedelsbutik med färska råvaror, är det viktigt att kunderna möts av en välstädad lokal. Med regelbunden butiksstädning hålls butikslokalen och övriga utrymmen fräscha, vilket ökar trivseln hos både kunder och personal.

Be om pris/beställ butiksstädning

Mer information om butiksstädning

Offertförfrågan/beställning av butiksstädning

Fyll i formuläret och så återkommer vi till dig med ett pris och bekräftelse på beställningen eller om vi behöver kompletterande uppgifter.

Gradera följande begrepp från 1-5 där 5 är högst prioritet
Välj om du vill beställa eller få ett pris på tjänsten:

Mer information

Olika typer av butiksstäd

I en butikslokal samlas det fort smuts, grus och damm på golv och övriga ytor. Genom regelbunden butiksstädning bibehåller du den rena känslan, vilket både dina kunder och personal kommer att uppskatta.

Vi på MIK ALL Service har lång erfarenhet av butiksstäd och ser till att dina lokaler är skinande rena. Vår erfarna personal har hög kompetens, är diskreta samt har väl inarbetade rutiner. Detta gör att du som beställare kan känna dig trygg med att arbetet blir väl utfört och helt enligt dina önskemål.

Vi utför butiksstädning till alla typer av företag

Oavsett i vilken omfattning ni behöver hjälp har vi en tjänst som passar er. En butikslokal med exempelvis klädförsäljning behöver inte bara få golven dammsugade och torkade, övriga ytor som hyllor, montrar och glasytor behöver också torkas för att ta bort damm och fingeravtryck. Städning i livsmedelsbutiker har lite andra förutsättningar eftersom särskilda krav ställs på god hygien.

Genom att anlita ett städföretag med lång erfarenhet och särskild kompetens får ni en professionellt utförd städning varje gång, särskilt där krav på mycket noggrann hygien finns.

Vår städtjänst passar alla typer av butiker och vi sätter samma ett städschema som passar just era behov. Förutom städning i själva butikslokalen ser vi till att hålla alla personalutrymmena rena, så som toaletter, lunchrum och omklädningsrum. Dessutom kan vi anpassa våra arbetstider till utanför era ordinarie öppettider för att inte störa den dagliga verksamheten.

Ansvars­försäkring

Om olyckan skulle vara framme.

RUT-avdrag

Använd dig av RUT-avdraget vid din hemstädning och betala bara halva arbetskostnaden inklusive moms vid ditt köp. Skattelättnaden kommer kunna ges direkt vid köpet. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag.

Våra städtjänster har inga bindningstider

När du anlitar vår städfirma för hemstädning eller andra städtjänster förbinder du dig inte till något kontrakt. Du kan alltså anlita oss efter ditt behov av hemstädning och du behöver aldrig känna dig tvingad att använda någon tjänst.

Nöjd-kund-garanti

Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd

Kollektivavtal

Vår personal har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare.

Sekretessavtal

Vi förvarar dina personuppgifter konfidentiella i våra system.