Om oss - MIK ALL Service

MIK ALL Service AB är ett allserviceföretag verksamt i stora delar av Medelpad, Ångermanland och Västerbotten som hjälper dig eller ditt företag med helhetslösningar.

MIK ALL Service har personal med kompetens inom många områden, allt från licenssvetsare till florist. Behövs en person med special kompetens vi själv inte besitter samarbetar vi med ett stort nätverk av lokala företag inom alla branscher.

Vår syn på service har inga gränser, och vår förhoppning är att kunna uppfylla era önskemål inom service. Vi siktar alltid på att ge service av den bästa kvalité, vi vill att ni ska vara trygga med att ha anlitat oss. Därför lägger vi stor vikt i att ni blir nöjda med våra tjänster och vi gör alltid vårt bästa. Vi jobbar alltid med ständiga förbättringar då ständiga förbättringar är ett led i mot vårt mål att bli certifierad. Aktuella ISO certifieringar är ISO 9001 och ISO 14001.

Kontakta oss om du behöver hjälp med allt från gräsklippning till städ, ombyggnationer eller tapetsering. Vi kan även hjälpa till med legotillverkning, arbetsmoment ni inte hinner med eller extra personal. Vi är alltid öppna för alla förslag och idéer, och försöker tillsammans hitta den bästa lösningen.

Det ska vara enkelt, anlita MIK ALL Service.

Läs mer i vår företagspresentation

Klicka på bilden:

Städfirma med massor av städtjänster

MIK ALL Service AB är en städfirma verksam i Höga Kusten som kan hjälpa dig med tjänster inom städ och fönsterputs. Vi kan hjälpa dig som privatperson, företag, mäklare eller förening med städhjälp. Här kan du läsa mer om vårt städföretag; om hur vi arbetar, viktig information om våra städtjänster och skicka en offertförfrågan eller beställning direkt via någon av tjänsterna.

Information om vår städfirma

MIK ALL Service är ett allserviceföretag som specialiserar sig inom bland annat städ och fönsterputs. Vi erbjuder våra kunder god service och en garanti på ett väl genomfört arbete. Vår städfirma utför tjänster som exempelvis flyttstädning, lokalvård, säsongsstädning, storstädning, visningsstädning, golvvård och fönsterputs.

Städservice och städhjälp

Vi erbjuder städhjälp till dig som privatperson, mäklare, företag eller förening. När du bokar vår städservice kan du vara säker på att arbetet blir genomfört med högsta möjliga kvalité och service.

Städmaterial och städprodukter ingår alltid i priset

Vi använder oss av vårt eget städmaterial och städprodukter för att alltid vara säker på att vi använder oss av de rätta produkterna och materialet för jobb. Du som kund behöver aldrig stå för någon materialkostnad för arbetet, allt ingår i priset vid bokning.

Vi har ingen bindningstid på våra städtjänster

När du anlitar vårt städföretag förbinder du dig inte till något kontrakt. Alla våra tjänster är utan bindningstid.

En städfirma som arbetar mot ständiga förbättringar

I vårt städföretag arbetar vi alltid mot ständiga förbättringar, både för våra medarbetare, dig som kund och vår verksamheten. Vi vet att många människor ser städbranschen som smutsig, och det vill vi ändra på en gång för alla. Vi vill visa dig att det finns städföretag som arbetar mot ständiga förbättringar och ger sina anställa bra arbetsvillkor. MIK ALL Service anser att människan är det viktigaste i företaget, både du som kund och du som medarbetare, vi gör alltid vårt bästa för att alla ska vara nöjda. Om du också stöttar bra arbetsvillkor och ständiga förbättringar bör du anställa en städfirma som oss. Du kan hjälpa oss att förändra den synen som oftast finns på städbranschen, smutsig med dåliga arbetsvillkor.

Vill du jobba hos oss?