Häckklippning

Häckklippning kan både vara svårt och tidskrävande och något som många drar sig för att göra. Det är dock viktigt, både för utseendet och för häckens mående, att regelbundet klippa bort döda grenar och forma häcken så att den estetiskt får rätt form. En vildvuxen och gles häck gör ingen glad, varken boende, besökare eller grannar.

Be om pris/beställ häckklippning

Mer information om häckklippning

Offertförfrågan/beställning av häckklippning

Fyll i formuläret och så återkommer vi till dig med ett pris och bekräftelse på beställningen eller om vi behöver kompletterande uppgifter.

Gradera följande begrepp från 1-5 där 5 är högst prioritet
Välj om du vill beställa eller få ett pris på tjänsten:

Mer information

Vi hjälper till med häckklippningen

Oavsett om du är privatperson, företagare eller fastighetsägare har vi rätt tjänst för dig. Våra erfarna trädgårdsarbetare har lång erfarenhet av att klippa häckar, det borgar för att arbetet utförs på rätt sätt. En häck ska vara bredare i botten än på toppen eftersom solljuset då når alla grenar. På detta sätt frodas häcken även längst ner, vilket många gånger inte är fallet. Det är också viktigt att den är jämn och fin på höjden samt att man tar lutning och terräng i beaktande.

Genom att klippa grenarna på rätt sätt så bli häcken över tid mer frodig och grön. Olika typer av häckar kräver olika typer av skötsel, vissa bör exempelvis inte trimmas på höjden för tidigt, eftersom det gör att tillväxten kan stanna av. Andra typer så som lövhäckar, kräver regelbunden trimning för att behålla formen och bli täta. Slutresultatet ska vara en häck som både är jämn och kraftig.

Konkurrenskraftiga priser på häckklippning 

Hos oss på MIK ALL Service får du alltid ett bra pris på häckklippning och som privatperson kan du självklart utnyttja RUT-avdraget. En annan fördel är att vi tar med oss avklippta grenar och löv och ser till att området runt häcken lämnas snygg och prydlig. Om du samtidigt anlitar oss för en gräsklippning och kanttrimning av gräsmattan kommer helhetsintrycket bli ännu bättre och du kan njuta av din trädgård, utan allt krångel med underhåll.

Ansvars­försäkring

Om olyckan skulle vara framme.

Våra städtjänster har inga bindningstider

När du anlitar vår städfirma för hemstädning eller andra städtjänster förbinder du dig inte till något kontrakt. Du kan alltså anlita oss efter ditt behov av hemstädning och du behöver aldrig känna dig tvingad att använda någon tjänst.

Nöjd-kund-garanti

Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd

Kollektivavtal

Vår personal har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare.

Sekretessavtal

Vi förvarar dina personuppgifter konfidentiella i våra system.