Bemanning

MIK ALL Service är inte ett renodlat bemanningsföretag utan tar oss an särskilda uppdrag från det lokala näringslivet enligt överenskommelse. Vi har en stor personalstyrka med specialistkunskap inom många olika områden inom allservice. Vi har hög kompetens inom lokalvård och städning, trädgårdsskötsel och fastighetsskötsel men även personal inom allt från bygg och konsulter till florister.

Be om pris/beställ bemanning

Mer information om bemanning

Offertförfrågan/beställning av bemanning

Fyll i formuläret och så återkommer vi till dig med ett pris och bekräftelse på beställningen eller om vi behöver kompletterande uppgifter.

Mer information

Hjälp med bemanning

Behöver ert företag extra stöttning inom ett visst område under en tid? Vi erbjuder olika bemanningstjänster beroende på beläggning och årstid. Kontakta oss och berätta vad ni önskar hjälp med så ser vi över arbetsbelastningen och om vi har möjlighet att hjälpa till med bemanning under en bestämd tidsperiod eller på löpande basis.

Personalbrist

Som företagare kan det ibland vara svårt att hinna med rekryteringen av ny personal om företaget växer fort. Sjukskrivningar, föräldraledighet och semestrar kan göra att extrapersonal snabbt behövs och ofta bara under en tidsbegränsad period. Vi på MIK ALL Service kan då hjälpa till med personal inom våra kompetensområden, beroende på vår egen beläggning. Kanske handlar det om lokalvård under en period eller att ni är av akut behov av en vaktmästare. Tveka då inte att höra av er till oss!

Kollektivavtal

Vår personal har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare.

Sekretessavtal

Vi förvarar dina personuppgifter konfidentiella i våra system.