Städtjänster

Söker du en städare? MIK ALL Service har ett komplett städbolag inom tjänstevaruhuset som kan hjälpa dig som privatperson, företag eller förening med städhjälp. Vi kan hjälpa dig med alla former av städning; flyttstädning, fönsterputsning, storstädning, lokalvård och hemstädning. Vi har inga bindningstider på våra städtjänster, vilket ger dig möjligheten att anlita oss efter dina behov och önskningar.

För många människor är tid ett vardagsproblem. Vårt mål är att förenkla din vardag så att du kan få mer personlig tid över till sådant du tycker är roligt. Genom att anlita vår städfirma kan du få ett fint och vackert hem utan att lyfta ett finger. Vår städservice täcker även tjänster inom lokalvård, exempelvis städning av skolor, äldreboenden, föreningar och andra typer av lokaler.

Städtjänster vi erbjuder

Vi erbjuder alla tjänster inom städ och fönsterputsning, från den vardaglig städningen till storstädning och flyttstädning.

  • Hemstäd
  • Utstäd
  • Flyttstäd
  • Lokalvård
  • Fönsterputs
  • Storstäd
  • Säsongsstäd
  • Visningsstäd
  • Golvvård

Ingen bindningstid

Våra tjänster har ingen bindningstid. Det betyder att du kan anlita oss utifrån dina behov och önskemål.

Bra arbetsvillkor och ständiga förbättringar

Många människor ser städbranschen som smutsig med dåliga arbetsvillkor för de anställda. Det vill vi förändra. Vi vill visa er en ny sida av städning, en sida där vår personal stolt kan säga att de arbetar för MIK ALL Service och alla vet att de jobbar under bra arbetsvillkor och förhållanden. Människan är det viktigaste i vårt företag, människan som kund och människan som personal, därför kan du förlita dig på att vi ger de bästa förutsättningarna till våra anställda städare. Vi gör även alltid vårt bästa för att visa vår tacksamhet för att du som kund valde att anlita vår städfirma.

Vi jobbar hela tiden mot ständiga förbättringar inom tjänstevaruhuset där vårt mål är att bli certifierad. Aktuella certifieringar är ISO 9001 och ISO 14001.

Hemstäd

Ett rent och fint hem är förutsättningen för en trivsam miljö. Låt oss förenkla din vardag genom att anlita städare från MIK ALL Service, kom hem till ett nystädat hus och njut av lite vardagslyx. Du kommer att få mer tid över till sådant du tycker är roligt om du låter oss hjälpa dig med din städning.

Flyttstäd

Ska du flytta? Vår städfirma kan hjälpa dig med din flyttstädning till bra priser och hög servicenivå. Vi erbjuder våra flytt- och utstädningstjänster till dig som företagare, mäklare och privatperson.

Utstäd

Behöver du hjälp med din utstädning? Ska du städa ur sommarstugan eller behöver du hjälp att städa ut ditt hus eller lägenhet? Vi har lång erfarenhet när det kommer till utstädning.

Säsongsstäd

Höststäd, vinterstäd, vårstäd och sommarstäd. Vi kan hjälpa dig att göra en noggrann och ordentlig städning inför varje årstid, vi hjälper dig att städa in varje säsong. Här kan du läsa mer om vad som gäller städningen för respektive säsong, hur vi arbetar och vad vi kan hjälpa dig med.

Lokalvård

Vill du bevara en trivsam arbetsmiljö på kontoret gäller det att alla ytor är rena och fina. En välstädad lokal bidrar till en högre trivsfaktor. Vi kan hjälpa dig som idrottsförening, skola, äldreboende eller fastighetsägare med städning av lokaler.

Fönsterputs

Vill du ha rena rutor? Våra professionella fönsterputsare har många års erfarenhet av både putsning av fönster i privata hem och fönsterputsning av hotell, lägenhetshus, kontor skyltar och fönster.

Visningsstäd

Ska du sälja din bostad? Då är det viktigt att ditt hus skiner för att locka potentiella köpare. Våra professionella städare kan hjälpa dig med en ordentlig städning så att din bostad lyser innan visningen.

Golvvård

Har du större ytor som behöver tas hand om? Vi kan hjälpa dig med golvvård. Vi innehar den rätta utrustningen för att kunna rengöra och polera större lokalytor, exempelvis gympasalar, skolor, kontor, matsalar, restauranger med mer.

Storstäd

Några gånger per år är det skönt att göra en riktig storstädning i sin bostad. Att verkligen rengöra golv och väggar tills de skiner och slänga bort onödigt skräp. Kontakta oss på MIK ALL Service så ser vi till att ditt hem kommer att glänsa från golv till tak.

Städfirma

Ska du sälja din bostad? Letar du efter en professionell och erfaren städfirma så har du kommit rätt. Vi erbjuder alla typer av städning, allt från flyttstädning och lokalvård till hushållsnära tjänster.