Trimma buskar och träd

Behöver du hjälp att trimma dina buskar, träd eller förvedade växter? Vi kan hjälpa dig med trädgårdstrimningen. Kontakta oss så kan vi ta hand om ditt trädgårdsarbete.

Be om pris/beställ busktrimning

Mer information om busktrimning

Offertförfrågan/beställning av busktrimning

Fyll i formuläret och så återkommer vi till dig med ett pris och bekräftelse på beställningen eller om vi behöver kompletterande uppgifter.

Gradera följande begrepp från 1-5 där 5 är högst prioritet
Välj om du vill beställa eller få ett pris på tjänsten:

Mer information

När sommaren kommer börjar växterna blomstra snabbt. Buskar och träd behöver trimmas för att hålla en fin form. Vi kan hjälpa dig att ta bort alla döda och sjuka grenar, samt de grenar som inte ligger som de ska. Vår trädgårdspersonal är vana vid både enkel och avancerad trimning av buskar och häckar.

Professionell trimning med rätt verktyg

Våra trädgårdsmästare har lång erfarenhet och kunskap vid trimning av buskar och träd. De är vana vid de rätta verktygen och maskinerna som behövs vid trimning, exempelvis motorsåg.

Vad kan vi trimma?

Vi kan hjälpa dig att trimma alla slag av växter i trädgården, allt från dina buskar till din rosenträdgården. Här är några exempel på vad vi kan hjälpa dig med.

Trimning av:

  • Buskar
  • Träd
  • Blommor
  • Övriga växter

Vill du få hjälp med häckklippning, läs mer om den tjänsten här >

Ansvars­försäkring

Om olyckan skulle vara framme.

RUT-avdrag

Använd dig av RUT-avdraget vid din hemstädning och betala bara halva arbetskostnaden inklusive moms vid ditt köp. Skattelättnaden kommer kunna ges direkt vid köpet. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag.

Våra städtjänster har inga bindningstider

När du anlitar vår städfirma för hemstädning eller andra städtjänster förbinder du dig inte till något kontrakt. Du kan alltså anlita oss efter ditt behov av hemstädning och du behöver aldrig känna dig tvingad att använda någon tjänst.

Nöjd-kund-garanti

Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd

Kollektivavtal

Vår personal har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare.

Sekretessavtal

Vi förvarar dina personuppgifter konfidentiella i våra system.