Dags för vårstädning eller höststädning?
Vi städar in nästa säsong

Storstädning har alltid varit något som följer våra årstider; höststäd, vinterstäd, vårstäd och sommarstäd. Vi kan hjälpa dig med alla typer av säsongsstädning.

Be om pris/beställ säsongsstädning

Mer information om säsongsstäd

Offertförfrågan/beställning av säsongsstädning

Fyll i formuläret och så återkommer vi till dig med ett pris och bekräftelse på beställningen eller om vi behöver kompletterande uppgifter.

Gradera följande begrepp från 1-5 där 5 är högst prioritet
Välj om du vill beställa eller få ett pris på tjänsten:

Mer information

I Sverige har vi fyra säsonger och inför varje säsong är det skönt med en noggrann och ordentlig städning för att tacka den årstid som har varit och inviga den säsong som kommer. Vi kan hjälpa dig med detta. Nedan kan du läsa mer om vad som gäller städningen för respektive säsong.

Höststäd

Är du redo och städa bort sommaren och göra fint inför vintern? Då är det dags för höststädning. Vi kan hjälpa dig med en noggrann och ordentlig storstädning både inomhus och utomhus så som: på altaner, uteplatser och i trädgården.

I höststädningen ingår bland annat:

 • Piskning av mattor, soffkuddar, madrasser
 • Rengöring av spis, ugn, kylskåp, tvättmaskin, diskho, badkar, dusch
 • Putsning och rengöring av klinkersväggar och golv i badrum och kök
 • Dammtorkning och dammsugning
 • Fönsterputsning
 • Våttorkning av golv
 • Hjälp att plocka undan utemöbler
 • Rengöring av grill

Vinterstäd

Vill du göra en riktig storstädning innan jul och nyår eller vill du städa in det nya året i januari? Kontakta oss så kan vi hjälpa dig med din vinterstädning. När du anlitar oss för din städning så skräddarsyr vi tjänsten efter dina behov och önskemål. Det vill säga att du bestämmer själv vilka rum som ska städas och vad som ska städas. Kontakta oss så kan vi tillsammans komma på en lösning och tidsplan som passar dig och dina behov.

Vårstäd

När våren närmar sig kan det vara dags att dra igång en riktig vårstädning. Vi kan hjälpa dig att städa bort vintern från din bostad och välkomna ljusare säsonger.

I vårstädningen ingår det bland annat:

 • Piskning och skakning av mattor, soffkuddar, madrasser, gardiner
 • Rengöring av spis, ugn, kylskåp, tvättmaskin, diskho, badkar, dusch
 • Putsning och rengöring av klinkersväggar och golv i badrum och kök
 • Dammtorkning av skåp, hyllor, fönsterbrädor, mm.
 • Noggrann dammsugning
 • Putsning av fönster, speglar och glasskåp
 • Våttorkning av golv
 • Torkning av lister, dörrar, handtag, kontakter, garderober
 • Vi kan även hjälpa dig att ta fram utemöbler om så önskas, där ingår rengöring av möblerna.

Sommarstäd

Städa in sommaren! En svenska sommar har många högtider att fira; nationaldagen, midsommar, kräftskiva och mycket annat. Behöver du hjälp med städning i din bostad eller sommarstuga inför eller efter högtiderna eller andra fester kan du kontakt oss så kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder även hjälp att städa hela sommarstugan innan inflytt eller utflytt. Du själv bestämmer vilka rum du vill vi ska städa, är det alla eller några? Du bestämmer även själv vilken typ av städning du vill att vi ska göra. Vill du att vi ska putsa fönsterna? Rengöra spis, ugn och kylskåp? Du väljer!

RUT–avdrag för hushållsnära tjänster – städning

Glöm inte RUT-avdraget. När du som privatperson anlitar oss för hushållsnära tjänster så som städning kan du använda dig av RUT- avdraget för att få 50% rabatt på arbetskostnaden inklusive moms. Avdraget kan vi göra direkt på fakturan.

Ansvars­försäkring

Om olyckan skulle vara framme.

RUT-avdrag

Använd dig av RUT-avdraget vid din hemstädning och betala bara halva arbetskostnaden inklusive moms vid ditt köp. Skattelättnaden kommer kunna ges direkt vid köpet. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag.

Våra städtjänster har inga bindningstider

När du anlitar vår städfirma för hemstädning eller andra städtjänster förbinder du dig inte till något kontrakt. Du kan alltså anlita oss efter ditt behov av hemstädning och du behöver aldrig känna dig tvingad att använda någon tjänst.

Nöjd-kund-garanti

Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd

Kollektivavtal

Vår personal har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare.

Sekretessavtal

Vi förvarar dina personuppgifter konfidentiella i våra system.