Golvvård - Rengöring och polering av golv

Har du större golvytor som behöver underhållas? Vår städfirma utför golvvård. Vi använder oss av den rätta utrusningen för att kunna rengöra och polera golv på ett enkelt och smidigt sätt. Vi kan hjälpa dig att rengöra alla typer av golv, stor som små. Exempelvis kan vi hjälpa dig med större lokalytor sås om gympasalar, skolor, kontor, matsalar, idrottshallar, restauranger, butiker med mer.

Be om pris/beställ golvvård

Mer information om golvvård

Offertförfrågan/beställning av golvvård

Fyll i formuläret och så återkommer vi till dig med ett pris och bekräftelse på beställningen eller om vi behöver kompletterande uppgifter.

Gradera följande begrepp från 1-5 där 5 är högst prioritet
Välj om du vill beställa eller få ett pris på tjänsten:

Mer information

Miljövänliga lokalvårdsmaskiner

Vi använder oss bara av miljövänliga lokalvårdsmaskiner när vi rengör och polerar ditt golv. Maskinen som vi använder oss av använder bara rent vatten och inga kemikalier vid städning. Vår maskin sparar på miljön samtidigt som det får ditt golv att skina som nytt.

Vi kan rengöra och polera större golvytor

Våra lokalvårdsmaskiner gör det möjligt för oss att på ett enkelt och smidigt sätt rengöra större golvytor. Vi kan hjälpa dig som företag eller förening att rengöra bland annat idrottshallar, butiker och restauranger.

Här hittar du exempel på ytor vi kan hjälpa dig att rengöra

  • Gympasal
  • Skola
  • Kontor
  • Matsal
  • Butik
  • Restaurang
  • Idrottshall
  • Ålderdomshem

Ansvars­försäkring

Om olyckan skulle vara framme.

RUT-avdrag

Använd dig av RUT-avdraget vid din hemstädning och betala bara halva arbetskostnaden inklusive moms vid ditt köp. Skattelättnaden kommer kunna ges direkt vid köpet. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag.

Våra städtjänster har inga bindningstider

När du anlitar vår städfirma för hemstädning eller andra städtjänster förbinder du dig inte till något kontrakt. Du kan alltså anlita oss efter ditt behov av hemstädning och du behöver aldrig känna dig tvingad att använda någon tjänst.

Nöjd-kund-garanti

Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd

Kollektivavtal

Vår personal har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare.

Sekretessavtal

Vi förvarar dina personuppgifter konfidentiella i våra system.