Storstädning

Behöver du hjälp med en mer omfattad städning? Vi kan hjälpa dig med en noggrann och detaljerad storstädning. Du kan köpa denna städtjänst vi enstaka tillfällen eller kan du välja att boka vår städfirma för några storstädningar per år, säsongsvis brukar vara väldigt populärt bland våra kunder.

Bilder från några storstädningar

Kontaktuppgifter till våra städare

MIK ALL Service AB
Växel 020 – 22 22 24
info@mikall.se

Några gånger per år kan det vara skönt att göra en storstädning i sitt hem. Rengöra bostaden från golv till tak tills dess att det skiner. Vi kan hjälpa dig att göra en storstädning. En storstädning är lika djuprengörande som en flytt- eller utstädning då vi rengör alla hörn och kanter i ditt hem.

Vad ingår i en storstädning?

När du anlitar oss för en storstädning ser vi till att alla ytor blir skinandes rena. Vi koncentrerar oss på de ställen som oftast glöms bort i den vardagliga städningen, exempelvis städning bakom ugnen eller kylskåpet, en djuprengöring av fläkt och kranar. Vi koncentrerar oss även på att rengöra badkar, dusch, skåp och väggar.

  • Dammsugning av golv, matta, klädda/stoppade möbler
  • Våttorkning av alla golv
  • Torkning av dörrar, handtag, lister, kontakter, fönsterbrädor, luckor, garderober, övriga ytor
  • Putsning av fönster, speglar, rutor, glasskåp
  • Dammtorkning av möbler, dekorer, lampor, övriga ytor.
  • Rengöring av badkar, dusch, toalett, badrumsskåp, kran, handfat, väggar, vitvaror, fläkt, disk- och köksbänk, spis, kakel, ugn, tvättmaskin

Professionella städare med lång erfarenhet

Vårt städföretag har många duktiga och erfarna städare som många gånger tidigare har utfört en storstädning. Våra städare vet vart det behöver städs och har lärt sig knepen för att rengöra de svåråtkomliga ställena vid storstädningen.

Inför storstädningen

Om du vill ha en mer grundlig rengöring av ditt hem är storstäd den rätta tjänsten för dig. Dock är det upp till dig som kund att välja vad som ska ingå i storstädningen. Ett tips är att göra en lista med allt du vill ska rengöras och om det är något speciellt rum du vill att vi ska koncentrera oss på kan du även nämna det. Om det inte är något speciellt rum eller ställe som du tycker behöver extra städning så kan du säga det också så gör vi istället en storstädning av hela huset.

Glöm inte RUT-avdraget!

När du anlitar vår städfirma för din storstädning som privatperson kan du använda dig av RUT-avdraget för att få 50% rabatt på hela arbetskostnaden inklusive moms. Avdraget kan göras direkt på fakturan. Här kan du läsa mer om RUT-avdraget.