Storstädning

Behöver du hjälp med en mer omfattad städning? Vi kan hjälpa dig med en noggrann och detaljerad storstädning. Du kan köpa denna städtjänst vi enstaka tillfällen eller kan du välja att boka vår städfirma för några storstädningar per år, säsongsvis brukar vara väldigt populärt bland våra kunder.

Be om pris/beställ storstädning

Mer information om storstädning

Offertförfrågan/beställning av storstädning

Fyll i formuläret och så återkommer vi till dig med ett pris och bekräftelse på beställningen eller om vi behöver kompletterande uppgifter.

Gradera följande begrepp från 1-5 där 5 är högst prioritet
Välj om du vill beställa eller få ett pris på tjänsten:

Mer information

Några gånger per år kan det vara skönt att göra en storstädning i sitt hem. Rengöra bostaden från golv till tak tills dess att det skiner. Vi kan hjälpa dig att göra en storstädning. En storstädning är lika djuprengörande som en flytt- eller utstädning då vi rengör alla hörn och kanter i ditt hem.

Vad ingår i en storstädning?

När du anlitar oss för en storstädning ser vi till att alla ytor blir skinandes rena. Vi koncentrerar oss på de ställen som oftast glöms bort i den vardagliga städningen, exempelvis städning bakom ugnen eller kylskåpet, en djuprengöring av fläkt och kranar. Vi koncentrerar oss även på att rengöra badkar, dusch, skåp och väggar.

  • Dammsugning av golv, matta, klädda/stoppade möbler
  • Våttorkning av alla golv
  • Torkning av dörrar, handtag, lister, kontakter, fönsterbrädor, luckor, garderober, övriga ytor
  • Putsning av fönster, speglar, rutor, glasskåp
  • Dammtorkning av möbler, dekorer, lampor, övriga ytor.
  • Rengöring av badkar, dusch, toalett, badrumsskåp, kran, handfat, väggar, vitvaror, fläkt, disk- och köksbänk, spis, kakel, ugn, tvättmaskin

Professionella städare med lång erfarenhet

Vårt städföretag har många duktiga och erfarna städare som många gånger tidigare har utfört en storstädning. Våra städare vet vart det behöver städs och har lärt sig knepen för att rengöra de svåråtkomliga ställena vid storstädningen.

Inför storstädningen

Om du vill ha en mer grundlig rengöring av ditt hem är storstäd den rätta tjänsten för dig. Dock är det upp till dig som kund att välja vad som ska ingå i storstädningen. Ett tips är att göra en lista med allt du vill ska rengöras och om det är något speciellt rum du vill att vi ska koncentrera oss på kan du även nämna det. Om det inte är något speciellt rum eller ställe som du tycker behöver extra städning så kan du säga det också så gör vi istället en storstädning av hela huset.

Ansvars­försäkring

Om olyckan skulle vara framme.

RUT-avdrag

Använd dig av RUT-avdraget vid din hemstädning och betala bara halva arbetskostnaden inklusive moms vid ditt köp. Skattelättnaden kommer kunna ges direkt vid köpet. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag.

Våra städtjänster har inga bindningstider

När du anlitar vår städfirma för hemstädning eller andra städtjänster förbinder du dig inte till något kontrakt. Du kan alltså anlita oss efter ditt behov av hemstädning och du behöver aldrig känna dig tvingad att använda någon tjänst.

Nöjd-kund-garanti

Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd

Kollektivavtal

Vår personal har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare.

Sekretessavtal

Vi förvarar dina personuppgifter konfidentiella i våra system.