Lokalvård & Kontorsstädning

Vi kan hjälpa dig med lokalvård. Vi rengör lokaler och andra offentliga miljöer för dig som företagare eller förening. Vi hjälper dig att hålla alla ytor fina och fräscha för att bevara en trivsam miljö.

Be om pris/beställ lokalvård

Mer information om lokalvård

Offertförfrågan/beställning av lokalvård & kontorsstädning

Fyll i formuläret och så återkommer vi till dig med ett pris och bekräftelse på beställningen eller om vi behöver kompletterande uppgifter.

Gradera följande begrepp från 1-5 där 5 är högst prioritet
Välj om du vill beställa eller få ett pris på tjänsten:

Mer information

En välstädad lokal bidrar till högre trivselfaktor, så oavsett om det är kontoret, butiken eller idrottshallen som behöver underhåll så kan vi hjälpa dig att bevara den fin och ren. Våra städare utför alla uppgifter med högsta möjliga professionalitet samtidigt som städningen håller hög kvalité. Anlita oss så kommer vi tillsammans fram till den lösning som passar bäst för din lokal.

Vi städar alla typer av lokaler

Vår städfirma hjälper dig att städa din lokal, oavsett storlek eller inredning. Vi städar allt från gymnastiksalar till kontor och butiker.

Exempel på lokaler vi städar:

  • Idrottshallar
  • Kontor
  • Butiker
  • Restauranger
  • Matsalar
  • Ålderdomshem
  • Skolor, med mera.

Vi använder rätt utrustning och material

Om du behöver hjälp med större lokalytor har vi en miljövänlig golvmaskin som vi använder för att rengöra ditt golv på ett miljösäkert sätt, inga kemikalier används vid rengöringen. Här kan du läsa mer om golvvård och vår miljövänliga golvmaskin.

Professionella städare och städerskor

Vår städfirma har noga valt ut vår städpersonal för att du som kund ska kunna bli så nöjd som möjligt. Våra städare och städerskor har lång erfarenhet inom städbranschen och arbetar alltid med stor respekt utifrån arbetsbeskrivningen. Kontakta vår städfirma så vet du att du får jobbet utför på ett riktigt sätt.

Ansvars­försäkring

Om olyckan skulle vara framme.

Våra städtjänster har inga bindningstider

När du anlitar vår städfirma för hemstädning eller andra städtjänster förbinder du dig inte till något kontrakt. Du kan alltså anlita oss efter ditt behov av hemstädning och du behöver aldrig känna dig tvingad att använda någon tjänst.

Nöjd-kund-garanti

Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd

Kollektivavtal

Vår personal har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare.

Sekretessavtal

Vi förvarar dina personuppgifter konfidentiella i våra system.