Industristädning

Det finns särskilda krav vid städning av industrilokaler och det är viktigt att städningen utförs på ett korrekt och säkert sätt. Vi på MIK ALL Service har lång erfarenhet och rätt utbildning för att kunna utföra industristädning i extra krävande miljöer. Anlita oss för en professionell städning i och omkring industrier, fabriker, lager och andra liknande anläggningar.

Be om pris/beställ industristädning

Mer information om industristädning

Offertförfrågan/beställning av industristädning

Fyll i formuläret och så återkommer vi till dig med ett pris och bekräftelse på beställningen eller om vi behöver kompletterande uppgifter.

Gradera följande begrepp från 1-5 där 5 är högst prioritet
Välj om du vill beställa eller få ett pris på tjänsten:

Mer information

Industristäd utifrån ert behov

Industristäd skiljer sig från annan typ av städning. Särskilt viktigt är att ytorna omkring maskinerna blir ordentligt rengjorda, för att undvika olyckor, underlätta framkomlighet samt skydda maskinerna från smuts och damm. Smutsen som samlas skiljer sig också från övriga städuppdrag och det krävs ofta specifika metoder för att rengöra golv och ytor från olika spillmaterial som exempelvis metallspån, glasfiber och smörjmedel.

Vi på MIK ALL Service har lång erfarenhet av industristädning och har den tekniska utrustning som krävs för att hålla era lokaler rena. Eftersom utformningen av en industrilokal eller fabrik kan variera mycket skräddarsyr vi uppdraget så att det passar just ert behov, både gällande städfrekvens och om det finns extra viktiga eller känsliga områden. Tillsammans går vi igenom era lokaler och kartlägger vilka behov som finns. Kanske finns farligt spillmaterial som måste hanteras på ett särskilt sätt eller maskiner som behöver extra omsorg.

Vi städar alla utrymmen

Utöver städning i själva industrilokalen tar vi naturligtvis hand om övriga kringliggande lokaler som fikarum, toaletter, kontorsytor, lastkajer, lagerutrymmen med mera. Genom vår helhetslösning får ni en professionell städning av företagets alla utrymmen och ger de anställda en fräsch, trivsam och säker miljö att vistas i.

Ansvars­försäkring

Om olyckan skulle vara framme.

RUT-avdrag

Använd dig av RUT-avdraget vid din hemstädning och betala bara halva arbetskostnaden inklusive moms vid ditt köp. Skattelättnaden kommer kunna ges direkt vid köpet. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag.

Våra städtjänster har inga bindningstider

När du anlitar vår städfirma för hemstädning eller andra städtjänster förbinder du dig inte till något kontrakt. Du kan alltså anlita oss efter ditt behov av hemstädning och du behöver aldrig känna dig tvingad att använda någon tjänst.

Nöjd-kund-garanti

Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd

Kollektivavtal

Vår personal har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare.

Sekretessavtal

Vi förvarar dina personuppgifter konfidentiella i våra system.