Räfsning och Lövkrattning

Vi kan hjälpa dig att kratta bort löv, kvistar och stenar från din gräsmatta och trädgård. Vi kan även frakta bort löven efter krattningen.

Bilder från några krattningar

Kontakta våra lövkrattare

MIK ALL Service AB
Växel 020 – 22 22 24
info@mikall.se

Hösten kan vara ett fint avbrott efter en lång sommar, löven ändrar färg till vackra färger; röd, gul och orange. Men när löven börjar falla mot marken kan hösten istället kännas jobbig då lövkrattningen oftast känns som ett tråkigt måste.

Lövkrattning tar mycket energi, anlita proffs

Att kratta löv tar mycket tid och energi som kan lämna ryggont och blåsor på händerna. Många väljer att svära åt löven, andra låter barnen kratta löven, medan andra väljer att anlita professionella lövkrattare för att få bort löven från gräsmattan på ett snabbt och smidigt sätt. I år uppmanar vi dig att anlita oss för din lövkrattning. Vi kan ge dig en enklare vardag som lämnar tid och energi till sådant som du tycker är roligt. Låt våra trädgårdsarbetare göra dina tråkiga trädgårdsmåsten i höst.

Varför anlita oss för din lövkrattning?

Våra trädgårdsarbetare har arbetat med lövkrattning i många år. Vi har de rätta redskapen för att ta bort löven på ett sådant skonsamt sätt som möjligt för din gräsmatta. Vi har även tillgång till lövblåsare. Anlita kunniga lövkrattare så slipper du få ont i rygg och händer. Anlita oss för en mycket enklare vardag.