Röja skog och andra röjningsarbeten

Vi hjälper dig som privatperson, kommun eller företag med röjning av mindre eller större skogspartier. Våra trädgårdsarbetare och trädfällare är erfarna när det kommer till röjningsarbeten, våra medarbetare har även kunskap för de mer avancerade röjningsarbetena och trädfällningarna.

Bilder från några trädfällningar

Kontakta våra röjningsarbetare

MIK ALL Service AB
Växel 020 – 22 22 24
info@mikall.se

Vi röjer skogspartier

Om du behöver hjälp med röjning av skogspartier på din tomt eller mark kan vi hjälpa dig som både privatperson och företag. Vi hjälper dig även med markarbetet efter och transporterar bort alla träd och grenar.

Varför anlita oss för din skogsröjning?

Ibland kanske du inte har tid eller möjlighet med en löpande skötsel av din skog. Då kan det vara bra att anlita ett företag som kan utföra tjänster inom både röj- och avancerad trädfällning för att skogen ska må bra. Vi kan hjälpa dig att underhålla din skog kontinuerligt eller efter önskad tidpunkt. Vi hjälper dig att ta bort oönskade plantor och träd, samt sjuka grenar och döda växter.

Röjsåg och motorsågar

När du anlitar oss kan du vara säker på att vi alltid använder oss av rätt utrustning, samt att vår personal har bra kunskap och körkort av dessa maskiner, exempelvis motorsågskörtkortet.