Röja skog och andra röjningsarbeten​

Vi hjälper dig som privatperson, kommun eller företag med röjning av mindre eller större skogspartier. Våra trädgårdsarbetare och trädfällare är erfarna när det kommer till röjningsarbeten, våra medarbetare har även kunskap för de mer avancerade röjningsarbetena och trädfällningarna.

Be om pris/beställ röjningsarbeten

Mer information om röjningsarbeten

Offertförfrågan/beställning av röjningsarbeten

Fyll i formuläret och så återkommer vi till dig med ett pris och bekräftelse på beställningen eller om vi behöver kompletterande uppgifter.

Gradera följande begrepp från 1-5 där 5 är högst prioritet
Välj om du vill beställa eller få ett pris på tjänsten:

Mer information

Vi hjälper dig som både flyttar ut eller flyttar in

Vi röjer skogspartier

Om du behöver hjälp med röjning av skogspartier på din tomt eller mark kan vi hjälpa dig som både privatperson och företag. Vi hjälper dig även med markarbetet efter och transporterar bort alla träd och grenar.

Varför anlita oss för din skogsröjning?

Ibland kanske du inte har tid eller möjlighet med en löpande skötsel av din skog. Då kan det vara bra att anlita ett företag som kan utföra tjänster inom både röj- och avancerad trädfällning för att skogen ska må bra. Vi kan hjälpa dig att underhålla din skog kontinuerligt eller efter önskad tidpunkt. Vi hjälper dig att ta bort oönskade plantor och träd, samt sjuka grenar och döda växter.

Röjsåg och motorsågar

När du anlitar oss kan du vara säker på att vi alltid använder oss av rätt utrustning, samt att vår personal har bra kunskap och körkort av dessa maskiner, exempelvis motorsågskörtkortet.

Ansvars­försäkring

Om olyckan skulle vara framme.

Våra städtjänster har inga bindningstider

När du anlitar vår städfirma för hemstädning eller andra städtjänster förbinder du dig inte till något kontrakt. Du kan alltså anlita oss efter ditt behov av hemstädning och du behöver aldrig känna dig tvingad att använda någon tjänst.

Nöjd-kund-garanti

Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd

Kollektivavtal

Vår personal har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare.

Sekretessavtal

Vi förvarar dina personuppgifter konfidentiella i våra system.