Skyltfönster­putsning

För en butiksinnehavare fungerar skyltfönstret som en första presentation av vad företaget erbjuder för produkter eller tjänster. Genom regelbunden skyltfönsterputsning tillsammans med en genomtänkt skyltning förhöjs intrycket för förbipasserande och lockar till fler besökare.

Be om pris/beställ skyltfönsterputsning

Mer information om skyltfönsterputsning

Offertförfrågan/beställning av skyltfönsterputsning

Fyll i formuläret och så återkommer vi till dig med ett pris och bekräftelse på beställningen eller om vi behöver kompletterande uppgifter.

Gradera följande begrepp från 1-5 där 5 är högst prioritet
Välj om du vill beställa eller få ett pris på tjänsten:

Mer information

Putsning av skyltfönster

Ditt skyltfönster är ansiktet utåt för din butik och därför är det viktigt att hålla glasrutorna rena. Ofta kan det vara svårt att nå själv utan stege och inte alla har rätt utrustning. Är fönstren höga ökar också risken för fallolyckor, vilket du självklart vill undvika. Att få ett gott resultat utan ränder och flammighet kräver både de rätta produkterna samt god putsningsteknik. Ofta visar sig det färdiga resultatet när solen ligger på, då ser man alla sina misstag och visst är det trist att lägga ner både tid och ansträngning och ändå inte bli nöjd med resultatet?

Fönsterputsning för företag

Vi på MIK ALL Service utför arbetet snabbt, säkert och alltid med ett glasklart resultat. Vi rekommenderar att boka putsning av skyltfönstrens insidor i samband med att du skyltar om, då kan vi enkelt komma åt. Genom att anlita en professionell fönsterputsare får du mer tid att fokusera på själva dekoreringen och presentationen i skyltfönstret.

Utsidan av skyltfönstret behöver putsas oftare och du bestämmer själv tidsintervall. Det går naturligtvis bra att boka enstaka besök också om du föredrar det men med en återkommande tid behöver du aldrig bekymra dig över smutsiga fönster utan kan vara säker på att utsidan av lokalen alltid visar sig från sin bästa sida.

Ansvars­försäkring

Om olyckan skulle vara framme.

RUT-avdrag

Använd dig av RUT-avdraget vid din hemstädning och betala bara halva arbetskostnaden inklusive moms vid ditt köp. Skattelättnaden kommer kunna ges direkt vid köpet. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag.

Våra städtjänster har inga bindningstider

När du anlitar vår städfirma för hemstädning eller andra städtjänster förbinder du dig inte till något kontrakt. Du kan alltså anlita oss efter ditt behov av hemstädning och du behöver aldrig känna dig tvingad att använda någon tjänst.

Nöjd-kund-garanti

Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd

Kollektivavtal

Vår personal har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare.

Sekretessavtal

Vi förvarar dina personuppgifter konfidentiella i våra system.