Helhetslösningar för en kontinuerlig tjänst

Fördelen med att anlita ett tjänstevaruhus som oss är att vi besitter kunskap inom många olika områden, och det är det som gör oss unik. Vi kan hjälpa dig med helhetslösningar vid ditt renoveringsprojekt, vid städning och annat underhåll. Genom att anlita en firma som har personal som kan hjälpa dig med allt från bygg och måleri till städning och installation sparar du både mycket tid och pengar. Du behöver bara ringa ett nummer så ser vi till att rätt personal kommer vid rätt tillfälle och allt blir betalt på samma faktura. Det kunde inte ha varit enklare!

Be om pris/beställ helhetstjänster

Mer information om helhetstjänster

Offertförfrågan/beställning av helhetstjänster

Fyll i formuläret och så återkommer vi till dig med ett pris och bekräftelse på beställningen eller om vi behöver kompletterande uppgifter.

Gradera följande begrepp från 1-5 där 5 är högst prioritet
Välj om du vill beställa eller få ett pris på tjänsten:

Mer information

Vi skräddarsyr alla tjänster utifrån dina behov och önskemål vilket gör att du bara betalar för de tjänster du absolut behöver och vill.

Vi erbjuder helhetslösningar inom

  • Bygg
  • Renovering
  • Måleri
  • Städ
  • Fastighetsservice
  • Tomtskötsel

Nedan kan du läsa mer om olika paket, exempelvis vaktmästarpaketet.

Varför borde jag boka en helhetslösning istället för enstaka tjänster?

Om du vet att du regelbundet anlitar oss eller andra företag för olika servicetjänster kan det vara en idé att boka en paketlösning istället. När du bokar en paketlösning sparar du både energi och pengar. Du slipper ringa företag för varje gång du vill utnyttja en tjänst, samt kommer priset att bli billigare om du köper alla tjänster som ett paket istället för att boka varje tjänst enskilt.

Vaktmästarpaketet

Vaktmästarpaketet erbjuder vi till våra privata kunder men även du som fastighetsägare och bostadsrättsförening. Vi skräddarsyr lösningen efter dina behov och önskningar så att du ska få ut så mycket som möjligt av paketlösningen.

När du bokar tjänsten vaktmästarpaketet ingår två yttre tillsynstillfällen där vi ser över tak, stuprör, skorsten, broar, fasad med tillhörande vattenavrinning och takpannor som vi byter ut och rengör vi behov. Vi tittar även efter eventuella fuktangrepp i din källare och vind.

Den här helhetslösningen erbjuder en trygghet för dig som inte har möjlighet att göra allt själv och du kan alltid känna dig säker att din fastighet blir omhändertagen.

Vi kommer även att dela med oss av tips och råd i from av en punktlista på åtgärder för att förhindra att skador ska uppstå eller en redan uppstådda skador.

Ring oss för mer information om vad som ingår i paketpriset.

Helhetslösningar vid gård- och husförsäljning

Vi har helhetslösningar kring gård- och husförsäljning eller dödsbo. MIK ALL Service AB kan ge dig en helhetslösning som gör det enkelt när huset, verkstaden eller lokalen ska tömmas ur och städas.

När du bokar helhetslösningen kring din gård- och husförsäljning utför vi allt arbete för att göra fastigheten redo för försäljning eller inflytt. Vi fixar till trädgården, storstädar hela bostaden och kör bort till MIVA. Vi kan även hjälpa till genom att köpa upp lösöret och järnskrot/metaller.

Boka vårt helhetspaket om du vill ha en skräddarsy lösning utifrån dina behov och önskemål.

Ring oss för mer information.