Byggstädning

Byggstädning utför vi gärna till dig, även som privatperson. Vi har lång erfarenhet och många uppdrag varje månad där dom allra flesta är kopplade till den offentliga sektorn och bland ortens entreprenörer inom byggbranschen.

Be om pris/beställ byggstädning

Mer information om byggstädning

Offertförfrågan/beställning av byggstädning

Fyll i formuläret och så återkommer vi till dig med ett pris och bekräftelse på beställningen eller om vi behöver kompletterande uppgifter.

Gradera följande begrepp från 1-5 där 5 är högst prioritet
Välj om du vill beställa eller få ett pris på tjänsten:

Mer information

Byggstädningens syfte är att förenkla besiktningsmannens inspektion. Ofta vill kunden ha en förlängning på tjänsten vilket innebär att vi lägger till ett antal timmar för att gå mer på djupet, vilket då övergår till en regelrätt stor- eller flyttstädning där resultatet blir att huset eller lägenheten blir inflyttningsklar.

Vi är väldigt flexibel i frågan vilket innebär att du enbart kan köpa timmar som du till exempel bara lägger på köket, badrummet eller vad du vill. Mallen, städinstruktionen, bestämmer du, om du inte vill att vi sköter allt förstås

Ansvars­försäkring

Om olyckan skulle vara framme.

Våra städtjänster har inga bindningstider

När du anlitar vår städfirma för hemstädning eller andra städtjänster förbinder du dig inte till något kontrakt. Du kan alltså anlita oss efter ditt behov av hemstädning och du behöver aldrig känna dig tvingad att använda någon tjänst.

Nöjd-kund-garanti

Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd

Kollektivavtal

Vår personal har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare.

Sekretessavtal

Vi förvarar dina personuppgifter konfidentiella i våra system.