Hemstädning

Känner du att det är dags för en enklare vardag? Vår städfirma hjälper dig med din hemstädning. Hemstädningen skräddarsys efter dina behov och önskemål, du kan välja mellan att anlita oss en gång till att kontinuerligt anlita oss några gånger i månaden eller per år. Vi kan därefter hjälpa dig med allt från dammsugning och dammtorkning till fönsterputsning och soptömning.

Be om pris/beställ hemstädning

Mer information om hemstädning

Offertförfrågan/beställning av hemstädning

Fyll i formuläret och så återkommer vi till dig med ett pris och bekräftelse på beställningen eller om vi behöver kompletterande uppgifter.

Gradera följande begrepp från 1-5 där 5 är högst prioritet
Välj om du vill beställa eller få ett pris på tjänsten:

Mer information

Väljer du att anlita vår städfirma kommer du att kunna njuta av vardagen på ett nytt sätt. Du kommer få mer tid över till sådan du tycker är roligt om du låter oss hjälpa dig med din hemstädning. Spara på din energi till sådan som oftast kommer i vägen på grund av all vardagsstress.

Vad ingår i hemstädningen?

Varje hemstädning skräddarsys efter dig som kund, det vill säga att vi tillsammans kommer fram till en lösning som passar dina behov bäst. Det är alltså du som bestämmer om du vill att vi ska städa delar av ditt hem eller om du vill ha en storstädning av hela huset eller lägenheten. Du bestämmer även vilka delar som ska inkluderas, dammsugning, dammtorkning, fönsterputsning, soptömning, rengöring av toaletter och handfat.

Exempel på städtjänster som kan ingå i hemstädningen

  • Dammtorkning
  • Dammsugning
  • Diskning
  • Rengöring av handfat, badkar, dusch, kranar, rör, diskho, spis, ugn, med mera.
  • Fönsterputsning
  • Bäddning av säng
  • Skurning av golv
  • Torkning av dörrar, handtag, fönsterbrädor, skåp, luckor med mera.

Du väljer själv vad som ska ingå i städningen.

Hur fungerar hemstädningen?

Vid vårt första uppdrag hos dig som kund (som är gratis om du inte är nöjd) kommer vi tillsammans överens om vilka delar av ditt hem som ska prioriteras, samt vilka städtjänster du vill ska inkluderas i hemstädningen, exempelvis dammsugning, diskning, fönsterputsning med mer. Om du vill anlita oss efter det så skriver vi en arbetsbeskrivning där vi antecknar alla dina önskemål och tankar. Vi försöker alltid ordna så att du alltid möter samma personal vid varje städtillfälle så att du ska känna dig trygg med vår överenskommelse. Våra medarverare innefattas även av sekretess och tystnadsplikt.

Ansvars­försäkring

Om olyckan skulle vara framme.

RUT-avdrag

Använd dig av RUT-avdraget vid din hemstädning och betala bara halva arbetskostnaden inklusive moms vid ditt köp. Skattelättnaden kommer kunna ges direkt vid köpet. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag.

Våra städtjänster har inga bindningstider

När du anlitar vår städfirma för hemstädning eller andra städtjänster förbinder du dig inte till något kontrakt. Du kan alltså anlita oss efter ditt behov av hemstädning och du behöver aldrig känna dig tvingad att använda någon tjänst.

Nöjd-kund-garanti

Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd

Kollektivavtal

Vår personal har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare.

Sekretessavtal

Vi förvarar dina personuppgifter konfidentiella i våra system.