Gräsklippning och skötsel av gräsmattor

Gräsklippning är en av våra mest köpa trädgårdstjänster. Vi hjälper dig som privatperson, företag och förening med din gräsklippning. Vi kan klippa allt från små gräsytor till stora fotbollsplaner.

Gräsklippning är ett arbete som oftast tar lång tid och mycket energi. Låt oss hjälpa dig med din gräsklippning så kan du njuta av sommaren roliga stunder istället för att lägga din sista energi på att underhålla trädgården. Ring oss idag så kan vi hjälpa dig.

Vill du komma en till en nyklippt gräsmatta?

Ska du ut och resa och vill ha en nyklippt gräsmatta när du kommer hem eller vill du ha den uppiffad tills du kommer hem från jobbet? Vi kan hjälpa dig med gräsklippningen oavsett om du är hemma eller inte, självklart efter överenskommelse. Alla våra trädgårdsmästare arbetar med stor glädje och har en extra känsla för service.

Hur fungerar tjänsten gräsklippning?

När du ska anlita oss för första gången kan du ringa oss så hjälper vi dig med prisfrågor och andra funderingar. I samtalet kommer vi vilja veta ungefär hur stor din tomt är, om det finns uppförsbackar och gräsplättar som är svårare att komma åt. Detta vill vi veta så att vi är förberedda på vilka redskap vi behöver. Du kan välja att boka oss en enstaka gång men du kan även välja att boka våra tjänster kontinuerligt, utan några bindningstider.

Erfarna trädgårdsmästare

Vi har välutbildade och erfarna trädgårdsarbetare med en stor arbetsglädje. Vill du ha en fin trädgård samtidigt som du vill att personalen ska vara trevlig och respektera dina behov är vi den perfekta trädgårdsfirman för dig. Våra trädgårdsmästare har rätt kunskap och teknik kring gräsklippning, samt vet de hur man hanterar alla slags gräsklippare, så du kan känna dig säker under hela arbetet.

Gräsklippning på såggatan i Domsjö, MIK ALL Service AB

Bilder från några gräsklippningar

Kontakta våra trädgårdsmästare

MIK ALL Service AB
Växel 020 – 22 22 24
info@mikall.se