Gräsklippning

Gräsklippning är en av våra mest köpa trädgårdstjänster. Vi hjälper dig som privatperson, företag och förening med din gräsklippning. Vi kan klippa allt från små gräsytor till stora fotbollsplaner.

Be om pris/beställ gräsklippning

Mer information om gräsklippning

Offertförfrågan/beställning av gräsklippning

Fyll i formuläret och så återkommer vi till dig med ett pris och bekräftelse på beställningen eller om vi behöver kompletterande uppgifter.

Gradera följande begrepp från 1-5 där 5 är högst prioritet
Välj om du vill beställa eller få ett pris på tjänsten:

Mer information

Gräsklippning är ett arbete som oftast tar lång tid och mycket energi. Låt oss hjälpa dig med din gräsklippning så kan du njuta av sommaren roliga stunder istället för att lägga din sista energi på att underhålla trädgården. Ring oss idag så kan vi hjälpa dig.

Vill du komma hem till en nyklippt gräsmatta?

Ska du ut och resa och vill ha en nyklippt gräsmatta när du kommer hem eller vill du ha den uppiffad tills du kommer hem från jobbet? Vi kan hjälpa dig med gräsklippningen oavsett om du är hemma eller inte, självklart efter överenskommelse. Alla våra trädgårdsmästare arbetar med stor glädje och har en extra känsla för service.

Hur fungerar tjänsten gräsklippning?

När du ska anlita oss för första gången kan du ringa oss så hjälper vi dig med prisfrågor och andra funderingar. I samtalet kommer vi vilja veta ungefär hur stor din tomt är, om det finns uppförsbackar och gräsplättar som är svårare att komma åt. Detta vill vi veta så att vi är förberedda på vilka redskap vi behöver. Du kan välja att boka oss en enstaka gång men du kan även välja att boka våra tjänster kontinuerligt, utan några bindningstider.

Erfarna trädgårdsmästare

Vi har välutbildade och erfarna trädgårdsarbetare med en stor arbetsglädje. Vill du ha en fin trädgård samtidigt som du vill att personalen ska vara trevlig och respektera dina behov är vi den perfekta trädgårdsfirman för dig. Våra trädgårdsmästare har rätt kunskap och teknik kring gräsklippning, samt vet de hur man hanterar alla slags gräsklippare, så du kan känna dig säker under hela arbetet.

Ansvars­försäkring

Om olyckan skulle vara framme.

RUT-avdrag

Använd dig av RUT-avdraget vid din hemstädning och betala bara halva arbetskostnaden inklusive moms vid ditt köp. Skattelättnaden kommer kunna ges direkt vid köpet. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag.

Våra städtjänster har inga bindningstider

När du anlitar vår städfirma för hemstädning eller andra städtjänster förbinder du dig inte till något kontrakt. Du kan alltså anlita oss efter ditt behov av hemstädning och du behöver aldrig känna dig tvingad att använda någon tjänst.

Nöjd-kund-garanti

Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd

Kollektivavtal

Vår personal har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare.

Sekretessavtal

Vi förvarar dina personuppgifter konfidentiella i våra system.