Snöskottning & Snöröjning​

Vi kan hjälpa dig som privatperson, företag eller kommun med renhållning och snöröjning. Under vinterhalvåret kan det vara svårt att hinna med både snöskottning och sandning på gården, gatan eller vägarna. Därför kan vi hjälpa dig som privatperson, företagare, bostadsrättsförening och kommun med all renhållning samt snöröjning under vintersäsongen.

Be om pris/beställ snöskottning

Mer information om snöskottning

Offertförfrågan/beställning av snöskottning

Fyll i formuläret och så återkommer vi till dig med ett pris och bekräftelse på beställningen eller om vi behöver kompletterande uppgifter.

Gradera följande begrepp från 1-5 där 5 är högst prioritet
Välj om du vill beställa eller få ett pris på tjänsten:

Mer information

När snön faller finns det stor risk för halka. Låt oss hjälpa dig att underhålla din tomt och uppfart under vinterhalvåret så kan vi minska risken för tråkiga olycksfall. Nedan kan du läsa vidare om vad som gäller kring snöskottning och vad som ingår i vår helhetslösning vid snö och halka.

Snöröjning för privatpersoner och företagare

Vi kan hjälpa både dig som privatperson, bostadsrättsförening och företagare att hålla uppfarten och gården kring fastigheten fritt från snö och halka. Vi kan hjälpa dig med allt från snöröjning till sandning av uppfarter och större ytor. Vi kan även hjälpa dig med takskottning. Kontakta oss kan vi berätta mer.

Snöröjning för kommunen

Vi kan hjälpa att hålla Örnsköldsvik- och Umeåkommuns gator och vägar fria från snö och halka. Vi kan hjälpa med snöröjning, snöskottning och sandning av allt från kommunala till enskilda vägar. Vi kan även skotta gångstigar, cykelvägar och torg om så önskas. Kontakta oss så kan vi berätta mer för dig om våra lösningar kring vinterväghållning.

Helhetslösning vid snö och halka

Vi har tagit fram en helhetslösning som passar perfekt för dig under vinterhalvåret. Där ingår skottning av tak, gård och uppfart, samt sandting. Mer information om helhetslösningen vid snö och halka uppdateras senare.

Ansvars­försäkring

Om olyckan skulle vara framme.

RUT-avdrag

Använd dig av RUT-avdraget vid din hemstädning och betala bara halva arbetskostnaden inklusive moms vid ditt köp. Skattelättnaden kommer kunna ges direkt vid köpet. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag.

Våra städtjänster har inga bindningstider

När du anlitar vår städfirma för hemstädning eller andra städtjänster förbinder du dig inte till något kontrakt. Du kan alltså anlita oss efter ditt behov av hemstädning och du behöver aldrig känna dig tvingad att använda någon tjänst.

Nöjd-kund-garanti

Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd

Kollektivavtal

Vår personal har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare.

Sekretessavtal

Vi förvarar dina personuppgifter konfidentiella i våra system.