Trädfällning och stubbfräsning

Vi arbetar med trädfällningar i alla former. Vi kan hjälpa dig med allt från de enklare träden till de mer avancerade fallen. Våra trädfällare har lång erfarenhet, utbildning och rätt körkort för de mer avancerade och komplicerade trädnedtagningarna.

Bilder från några trädfällningar

Kontakta våra trädfällare

MIK ALL Service AB
Växel 020 – 22 22 24
info@mikall.se

Trädfällning kan vara väldigt riskfyllt för både dig och din omgivning om du inte har den rätta utbildningen och kunskapen. Därför rekommenderar vi dig att alltid anlita professionella trädfällare vid din trädnedtagning. När du anlitar personal från MIK ALL Service AB kan du vara säker på att vi alltid ställer höga krav på säkerheten – både för vår egen, omgivningens och din skull. Därför använder vi oss alltid av den utrustning som krävs vid varje tillfälle.

Avancerad trädnedtagning

Står trädet för nära huset eller har trädet en risk att falla över något vid trädfällningen är det viktigt att kontakta professionella trädfällare som kan hantera de mest avancerade fallen för att ingen eller inget ska ta skada vid fallet. Våra trädfällare är utbildad för de mest avancerade trädfällningarna och har många gånger tidigare utfört denna typ av trädnedtagning. Vi specialiserar oss även på nedtagning av svårtillgängliga träd.

Enklare trädfällningar och beskärningar

Vi utför även enklare former av trädfällningar, sås om beskärning av stubbfäste, fruktträd och mindre träd. Vi utför även bortforsling av skogsmaterial.

Varför anlita oss för din trädfällning?

Det finns många anledningar till att anlita professionella trädfällare oss. Här är några av anledningarna.

  • Duktig och trevligt personal. Vår personal är kompetenta och har god erfarenhet vid mer och mindre komplicerade trädfall. Enligt våra kunder är våra med arbetare väldigt omtyckta då vi inte avslutar ett arbete förrän du är nöjd.
  • Säkerheten. Vi sätter alltid säkerheten i fokus. Det vill säga att vi alltid använder oss av den rätta utrusningen för varje tillfälle, samt den rätta personen för arbetet.
  • Vi har en helhetslösning. Enkelhet är ett av MIK ALL Service ledord. Vi har tillgång till containrar, vi har personal som utför risdragning och ytterligare personal för allt markarbete. Detta är en enkelhet för dig som kund då du bara behöver kontakta en firma som kan utföra hela arbetet från start till slut.
  • Vi kan trädfällning och vi vet vad vi gör!