Trappstädning

Oavsett om det är en bostadsrättsförening, kontorsbyggnad eller offentlig lokal är trapphuset ofta det första intrycket en besökare får av ett företag eller en förening. Genom att anlita en städfirma som tar hand om trappstädningen får boende, anställda och besökare ett fint och fräscht välkomnande.

Be om pris/beställ trappstädning

Mer information om trappstädning

Offertförfrågan/beställning av trappstädning

Fyll i formuläret och så återkommer vi till dig med ett pris och bekräftelse på beställningen eller om vi behöver kompletterande uppgifter.

Gradera följande begrepp från 1-5 där 5 är högst prioritet
Välj om du vill beställa eller få ett pris på tjänsten:

Mer information

Olika typer av trappstäd

I ett trapphus samlas det ofta grus, smuts och damm vilket bidrar till större slitage på golvytorna. Genom regelbunden städning blir trivseln större och hållbarheten längre. Vi på MIK ALL Service har mångårig erfarenhet av trappstäd och är mycket noggranna, både gällande kvalitén på arbetet samt att skapa och bibehålla en god kundrelation.

Vi utför olika typer av trappstädning och anpassar oss naturligtvis till ert behov, både gällande städfrekvens och typ av städning. Kanske önskar ni en rejäl storstädning av trapphuset, där vi också rengör väggar och eventuella fönster, eller kanske är det främst veckovis städning som är önskemålet? Vi erbjuder även olika typer av golvvård så som polering och ytbehandling. Utöver detta tar vi självklart hand om städning av tvättstugan och andra gemensamma utrymmen om behov finns.

Vi utför städning till alla typer av bolag

  • Bostadsrättföreningar (BRF)
  • Offentliga lokaler
  • Företagslokaler och kontor
  • Föreningslokaler
Detta ingår vid normal trappstädning

Trapphusets golv och trappsteg sopas och våttorkas. Lister, fönsterbrädor och element dammtorkas. Finns hiss torkas ytorna av och speglar putsas samt att golvet sopas och torkas. Glas i entrén putsas, eventuella skrapgaller rengörs och entrémattor skakas.

Ansvars­försäkring

Om olyckan skulle vara framme.

RUT-avdrag

Använd dig av RUT-avdraget vid din hemstädning och betala bara halva arbetskostnaden inklusive moms vid ditt köp. Skattelättnaden kommer kunna ges direkt vid köpet. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag.

Våra städtjänster har inga bindningstider

När du anlitar vår städfirma för hemstädning eller andra städtjänster förbinder du dig inte till något kontrakt. Du kan alltså anlita oss efter ditt behov av hemstädning och du behöver aldrig känna dig tvingad att använda någon tjänst.

Nöjd-kund-garanti

Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd

Kollektivavtal

Vår personal har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare.

Sekretessavtal

Vi förvarar dina personuppgifter konfidentiella i våra system.