Takskottning och borttagning av istappar

Under vinterhalvåret finns stora risker för skador på din fastighet och risker för de människor som passerar förbi din byggnad om du inte skottar ditt tak. Vi är licensierade snöskottare som kan hjälpa dig med din takskottning och borttagning av istappar. Vi tar alltid stor hänsyn till takets konstruktion, allmänhetens säkerhet samt vår egen säkerhet som snöskottare.

Be om pris/beställ takskottning

Mer information om takskottning

Offertförfrågan/beställning av takskottning och borttagning av istappar

Fyll i formuläret och så återkommer vi till dig med ett pris och bekräftelse på beställningen eller om vi behöver kompletterande uppgifter.

Gradera följande begrepp från 1-5 där 5 är högst prioritet
Välj om du vill beställa eller få ett pris på tjänsten:

Mer information

Varför takskottning?

Du som fastighetsägare har alltid ansvar över att din fastighet är säker och inte utsätter allmänheten i fara. Under vintersäsongen kan det samlas mycket snö på ditt tak och det kan leda till snöras och istappar som faller ned från taket, vilket är väldigt riskfyllt om det finns människor som passerar på gatan nedan. Det finns även risker av skador på ditt hustak om inte regelbunden snöskottning av taket utförs. Vi kan hjälpa dig att undvika alla dessa risker. Anlita oss så tar vi hand om din takskottning.

Hur fungerar tjänsten takskottning?

Inför vintersäsongen utför vi en kostnadsfri besiktning av ditt tak för att få en uppfattning av hur takskottningen senare ska utföras på bästa sätt. Vi kontrollerar även då att det inte finns några skador sedan tidigare som behöver åtgärdas innan vintern. När snön har fallit kommer vi tillsammans överens om tid och datum för din första takskottning.

Takskottning åt dig som privatperson

Vi kan hjälpa dig som privatperson att skotta ditt tak och ta bort istappar under vintersäsongen. Det är alltid ditt ansvar som fastighetsägare att ta hand om din bostad och vi kan hjälpa dig att undvika snöras och kostsamma framtidsskador på din fastighet. Ring oss så kommer vi tillsammans på en plan som passar dig bäst.

Takskottning för dig som bostadsrättsförening

Behöver du som bostadsrättsförening hjälp med takskottning? Då har du kommit rätt. Vi hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med takskottning och borttagning av istappar som hänger från taket för att minska risken med snöras och skador på fastighetenstak. Kontakta oss så kan vi tillsammans komma på en lösning som passar dig och ditt företag bäst under vinterhalvåret.

Höga krav på säkerheten och rätt utrustning

Våra takskottare på MIK ALL Service har många års erfarenhet vid takskottning. Vi använder oss alltid av rätt utrusning då vårt mål är att en olycka aldrig ska inträffa på grund av bristfällig utrustning eller utbildning.

Ansvars­försäkring

Om olyckan skulle vara framme.

RUT-avdrag

Använd dig av RUT-avdraget vid din hemstädning och betala bara halva arbetskostnaden inklusive moms vid ditt köp. Skattelättnaden kommer kunna ges direkt vid köpet. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag.

Våra städtjänster har inga bindningstider

När du anlitar vår städfirma för hemstädning eller andra städtjänster förbinder du dig inte till något kontrakt. Du kan alltså anlita oss efter ditt behov av hemstädning och du behöver aldrig känna dig tvingad att använda någon tjänst.

Nöjd-kund-garanti

Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd

Kollektivavtal

Vår personal har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare.

Sekretessavtal

Vi förvarar dina personuppgifter konfidentiella i våra system.