Flytthjälp - Flyttfirma i Örnsköldsvik

Behöver du hjälp med att flytta? Vår flyttfirma kan hjälpa dig att bära och transportera dina möbler vid flytt. Vår personal har lång erfarenhet vid flytthjälp och vi lägger alltid stor vikt på service och kundnöjdheten.

Be om pris/beställ flytthjälp

Mer information om flytthjälp

Offertförfrågan/beställning av flytthjälp - flyttfirma

Fyll i formuläret och så återkommer vi till dig med ett pris och bekräftelse på beställningen eller om vi behöver kompletterande uppgifter.

Gradera följande begrepp från 1-5 där 5 är högst prioritet
Välj om du vill beställa eller få ett pris på tjänsten:

Mer information

Många tycker att det är krångligt och tungt att flytta. Anlita oss nästa gång och vår flyttfirma kan förenkla din flytt så att du kan koncentrera dig på de roliga delarna av flytten, så som välkomnandet av ditt nya hem.

Vad ingår i flytthjälpen

Vi kan hjälpa dig med allt från packning och bärhjälp till transport och uppackning. Kontakta oss så kommer vi tillsammans fram till en lösning som passar din flytt bäst. Vi har även möjligheten att transportera och lyfta tyngre möbler, så som pianon och kassaskåp.

Exempel på flytthjälp vi erbjuder

  • Privatflytt
  • Kontorsflytt
  • Flytt av pianon, kassaskåp, maskiner, möbler
  • Företagsflytt
  • Flytt mellan Örnsköldsvik och Umeå
  • Flyttstäd

Punktliga och pålitliga

När du anlitar oss kan du förvänta dig att våra medarbetare alltid är punktliga och pålitliga under sitt arbete. Vi ser alltid till att rätt personer utför rätt arbete, det vill säga att vi väljer personalen utifrån vad som krävs av flytten.

Ansvars­försäkring

Om olyckan skulle vara framme.

RUT-avdrag

Använd dig av RUT-avdraget vid din hemstädning och betala bara halva arbetskostnaden inklusive moms vid ditt köp. Skattelättnaden kommer kunna ges direkt vid köpet. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag.

Våra städtjänster har inga bindningstider

När du anlitar vår städfirma för hemstädning eller andra städtjänster förbinder du dig inte till något kontrakt. Du kan alltså anlita oss efter ditt behov av hemstädning och du behöver aldrig känna dig tvingad att använda någon tjänst.

Nöjd-kund-garanti

Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd

Kollektivavtal

Vår personal har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare.

Sekretessavtal

Vi förvarar dina personuppgifter konfidentiella i våra system.