Grästrimning - Kantklippning av gräs

För att en gräsmatta ska se extra presentabel och snygg ut krävs inte bara att gräset klipps utan kanter, övergångar mot buskage, murar, staket och husets fasad måste trimmas för ett optimalt resultat. En gräsklippare kommer inte åt på alla ställen och vill du ha en knivskarp övergång från gräsmattan mot exempelvis en grusbelagd gång, behövs också kantklippning av gräset.

Be om pris/beställ grästrimning

Mer information om grästrimning

Offertförfrågan/beställning av grästrimning

Fyll i formuläret och så återkommer vi till dig med ett pris och bekräftelse på beställningen eller om vi behöver kompletterande uppgifter.

Gradera följande begrepp från 1-5 där 5 är högst prioritet
Välj om du vill beställa eller få ett pris på tjänsten:

Mer information

Trimma runt gräsmattan

Oavsett om det är din egen privata tomt eller om ni önskar skötsel av företagets eller bostadsrättsföreningens allmänna ytor utomhus har vi rätt tjänst. Vi hjälper er med allt från gräsklippning till trimning av buskar och häckar, men också kantklippning av gräsmattan.

För att få det där perfekta resultatet behöver man trimma kanterna med en trimmer efter klippningen. Resultatet blir en knivskarp linje mellan gräsmattan mot exempelvis infart och gångar. Vi använder oss av modern utrustning och våra erfarna trädgårdsarbetare är både snabba och effektiva. På kort stund förvandlar vi gräsmattan till en inbjudande plats att vistas på. Hela intrycket av fastigheten förhöjs och ser mer prydlig ut med en professionell klippning. Dessutom slipper du ta hand om kvarblivet gräsklipp, det städar vi självklart upp och tar med.

Erfaren personal

MIK ALL Service har lång erfarenhet av olika trädgårdsarbeten och personalen är alltid noggrann och effektiva. Genom att beställa regelbunden klippning och kanttrimning av gräsmattan kan ni njuta av en välvårdad utemiljö och både boende och besökare får en positiv upplevelse. Vi har konkurrenskraftiga priser och du som privatperson kan dessutom utnyttja RUT-avdraget.

Ansvars­försäkring

Om olyckan skulle vara framme.

RUT-avdrag

Använd dig av RUT-avdraget vid din hemstädning och betala bara halva arbetskostnaden inklusive moms vid ditt köp. Skattelättnaden kommer kunna ges direkt vid köpet. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag.

Våra städtjänster har inga bindningstider

När du anlitar vår städfirma för hemstädning eller andra städtjänster förbinder du dig inte till något kontrakt. Du kan alltså anlita oss efter ditt behov av hemstädning och du behöver aldrig känna dig tvingad att använda någon tjänst.

Nöjd-kund-garanti

Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd

Kollektivavtal

Vår personal har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare.

Sekretessavtal

Vi förvarar dina personuppgifter konfidentiella i våra system.