Allservice och servicetjänster

Vad är egentligen Allservice? Ett Allserviceföretag som oss kan hjälpa dig med allt du själv inte orkar, kan eller hinner med. Vi kan hjälpa dig med allt från slipning av dina köksknivar till att hjälpa dig att flytta eller lägga om marken på din tomt. Under kategorin Allservice ingår alla arbeten som inte kan klassas under våra begränsade branscher så som fastighetsservice, trädgård och städ.

Du som kund kan alltid välja att köpa enstaka tjänster av oss på MIK ALL Service men vi har även några helhetslösningar för dig som känner att du behöver kontinuerlig hjälp inom exempelvis städ, trädgårdsarbeten eller fastighetsservice.

Tjänster som erbjuds inom allservice

Vi erbjuder, precis som namnet säger, hjälp inom allservice. Där ingår övriga servicetjänster som exempelvis bärhjälp, flytthjälp, slipning av knivar, helhetslösningar, markarbeten och andra servicetjänster.

Behöver du hjälp med transport eller har du något som behöver fixas men du vet inte vem eller vilka du kan ringa? Då kan du ringa oss på 0660 – 22 10 01 så kan vi tillsammans komma fram till den perfekta lösningen utifrån dina behov och önskemål.

Kunnig personal inom många områden

I vårt tjänstevaruhus besitter vi många kunskaper och erfarenheter. Vi har personal inom allt från bygg och konsulter till florister. Med våra många kunskaper har vi möjligheten att hjälpa dig med just dina önskningar och behov. Behöver du hjälp med något som vi själv inte besitter kunskap inom så samarbetar vi med många lokala företag inom alla branscher. Kontakta oss så skräddarsyr vi en tjänst för dig!

Ett allserviceföretag som jobbar mot ständiga förbättringar

När du väljer att samarbeta med ett företag är det viktigt att företaget har god service och alltid jobbar mot ständiga förbättringar inom verksamheten. Även om det är ett måleri, byggföretag eller en städfirma du anlitar bör du alltid vara säker på att de värdesätter dig som kund och sina medarbetare, samt lyssnar på dina behov och önskemål, samtidigt som de tar väl hand om sina medarbetare och personal. Vi på MIK ALL Service jobbar alltid med ständiga förbättringar och anser att det viktigaste är människan, alltså både du som kund, personal och människor omkring oss. Vi tar väl hand om våra medarbetare och lyssnar på deras önskemål precis som de lyssnar på dina önskemål och behov inför det projekt som tas an. En gladare människa gör ett bättre arbete!

Vi jobbar också mot att bli certifierad med ISO 0991 och ISO 14001.

Slipservice

Vi slipar dina eggverktyg. Vi kan hjälpa dig som privatperson, restaurang, skola och företag med slipning av slöa eggverktyg. Vi använder oss av de rätta maskinerna och vi har lång erfarenhet inom slipservice då det var den första tjänsten som erbjöds under företagets vingar.

Flytthjälp

Om du ska flytta och behöver hjälp med transport eller lyfta tunga möbler kan du kontakta vårt tjänstevaruhus där vi har resurserna. Vi ger dig en enkel och smidig flytt, anlita oss och du behöver inte lyfta ett finger. Vi kan hjälpa dig med både privat flytt och företagsflytt.

Helhetslösningar

Vi erbjuder många paketlösningar och helhetslösningar för dig som privatperson eller företag. Vi har bland annat helhetslösningar kring gård- och husförsäljning eller dödsbo, samt många paketlösningar inom trädgård, fastighetsservice, städ och snöröjning. Här kan du läsa mer om våra arbetspaket och lösningar.

Bärhjälp

Behöver du flytta tunga möbler eller material kan vi hjälpa dig med bärhjälp. Vår starka personal har rätt lyftteknik och kan hjälpa dig med tunga lyft. Vi kan hjälpa dig att bära in tungt material på byggarbets­platsen, flytta möbler mellan olika lokaler, intern kontorsflytt men vi kan även hjälpa dig att lasta på eller av möbler från din egen lastbil.