Slipservice
- slipning av knivar och andra verktyg

Vi erbjuder dig som privatperson och företag professionell slipning av eggverktyg. Vi kan hjälpa dig med slipning av bland annat med köksknivar,  jaktknivar, saxar och yxor. När du lämnar dina eggverktyg hos vår slipservice ser vi till att återställa verktygets ursprungliga vinkel på rätt sätt.

Be om pris/beställ slipservice

Mer information om slipservice

Offertförfrågan/beställning av slipservice

Fyll i formuläret och så återkommer vi till dig med ett pris och bekräftelse på beställningen eller om vi behöver kompletterande uppgifter.

Välj om du vill beställa eller få ett pris på tjänsten:

Mer information

Vare sig du är hemmakock eller restaurangchef behöver du ha vassa verktyg. Vi kan hjälpa dig att slipa dina knivar för att kunna utföra det perfekta snittet. Nedan kan du läsa mer om varför du behöver slipa dina eggverktyg, samt vilka verktyg vi kan slipa.

Varför behöver jag slipa mina eggverktyg?

För att ett eggverktyg ska kunna arbeta bra måste det vara vasst. Den första åtgärden som kan göras för att förbättra eggverktyget är bryning. Bryning ska du dock inte förväxla med slipning. Bryning innebär att man först bearbetar den yttersta fina delen av slipfasaden så att eggen återfår ett vasst intryck.

För att kunna återställa en eggs ursprungliga vinkel krävs traditionell slipsten med tillhörande utrustning och det kan vi på MIK ALL Service hjälpa dig med.

Verktyg som vi slipar

  • Saxar
  • Kött- och filéknivar
  • Yxor
  • Kockknivar
  • Jaktknivar
  • Knivar med tunna blad och olika skär

Ansvars­försäkring

Om olyckan skulle vara framme.

Våra städtjänster har inga bindningstider

När du anlitar vår städfirma för hemstädning eller andra städtjänster förbinder du dig inte till något kontrakt. Du kan alltså anlita oss efter ditt behov av hemstädning och du behöver aldrig känna dig tvingad att använda någon tjänst.

Nöjd-kund-garanti

Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd

Kollektivavtal

Vår personal har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare.

Sekretessavtal

Vi förvarar dina personuppgifter konfidentiella i våra system.

Slipa eggen