Trädgårdsarbeten

Sommar. Smaka på ordet! Ljuvliga dagar, ljusa dagar. Småfåglarnas muntra kvitter. Som vi älskar denna årstid!  

Trädgårdsarbeten

Dock ska det krattas, klippas gräs och buskar under sommaren, ett ganska tidsödande och tungt jobb. Vem har inte vaknat morgonen efter en trädgårdsarbetet med massiv träningsvärk, på de mest konstiga ställen? 

Är trädgårdsarbeten något du njuter av, tänk på att ha bra utrustning. Gräsklippare och trimmer av god kvalitet samt rejält med säckar och använd handskar för att skydda händerna. Ska du även klippa häcken, tänk på säkerheten! 

Finns det andra saker du uppskattar mer att göra, så kanske du tänker: ”Nä, i år lejer vi bort det, och gör något roligt med familjen i stället! Vi ringer naturligtvis MIK ALL Service” 

Såklart tillhandahåller vi dessa tjänster, och många fler. Vårt duktiga fastighetsteam tar hand om din tomt och förvandlar den till en välklippt och prydlig utemiljö. Och den där tallen, den som skymt utsikten i åratal, och lämnat stickiga barr under fötterna… Kanske vill ni ha väck den med? Vi kan detta med trädfällning och såklart ser vi till att fräsa bort stubben om ni så önskar. 

Den där lövhäcken såg förresten rätt yvig ut i höstas, så vi snyggar till den också. Häckklippning utför vi både vår och höst, beroende på vilken häck du har. Vissa häckar klipps och beskärs på hösten, men har du exempelvis en lövhäck klipps den med fördel på våren. 

Tänk vad härligt att rulla in på uppfarten efter jobbet, och mötas av en tomt och trädgård, redo att bara njuta av! Där och då kanske ni även känner att det vore skönt att slippa gräsklippningen denna sommar. Då bokar vi in det, enligt ett löpande schema. 

Vi på MIK ALL Service underlättar gärna vardagen för er. 

Varmt välkomna att kontakta oss för offerter eller läs mer om våra trädgårdstjänster

Telefon: 020-22 22 24 eller mail: info@mikall.se 

Väl mött!  

Mikael med personal 

Sök
Nyhetsarkiv

Dela det här inlägget