Om oss - MIK ALL Service

MIK ALL Service AB är ett allserviceföretag verksamt i Örnsköldsvik som hjälper dig eller ditt företag med helhetslösningar.

MIK ALL Service har personal med kompetens inom många områden, allt från licenssvetsare till florist. Behövs en person med special kompetens vi själv inte besitter samarbetar vi med ett stort nätverk av lokala företag inom alla branscher.

Vår syn på service har inga gränser, och vår förhoppning är att kunna uppfylla era önskemål inom service. Vi siktar alltid på att ge service av den bästa kvalité, vi vill att ni ska vara trygga med att ha anlitat oss. Därför lägger vi stor vikt i att ni blir nöjda med våra tjänster och vi gör alltid vårt bästa. Vi jobbar alltid med ständiga förbättringar då ständiga förbättringar är ett led i mot vårt mål att bli certifierad. Aktuella ISO certifieringar är ISO 9001 och ISO 14001.

Kontakta oss om du behöver hjälp med allt från gräsklippning till städ, ombyggnationer eller tapetsering. Vi kan även hjälpa till med legotillverkning, arbetsmoment ni inte hinner med eller extra personal. Vi är alltid öppna för alla förslag och idéer, och försöker tillsammans hitta den bästa lösningen.

Det ska vara enkelt, anlita MIK ALL Service.

Läs mer i vår företagspresentation

Klicka på bilden:

Vill du jobba hos oss?