Höststädning både inne och ute

Vi går obönhörligen mot den kallare årstiden med snö och kyla, rutor som ska skrapas osv även om det ännu bjuds på plusgrader dagtid. Kanske tillhör du dem som gillar denna årstid extra mycket, eller så känns det mest gruvsamt trots klara höstdagar som onekligen är vackra med hög, klar luft och ett naturens skådespeleri med sprakande färger.

Bor du i villa så vet du också att det finns saker att göra på gården, höststädning av trädgården. Det är dags att plocka in trädgårdsmöbler, kratta och kanske klippa häcken, förbereda pallkragar och förbereda gräsmattan inför vintern.

Städning och upprustning av trädgården kan ibland kännas som en skön sysselsättning, tillfredsställelsen över att ta hand om gården. Speciellt de här riktigt vackra dagarna.

Plötsligt kommer snön 

Men ibland kan det kännas stressande över att inte hinna med. Tiden räcker som inte till för alla vardagsbestyr och visst blir vi lika överraskade varje år när första snön kommer?

Det ska hämtas och lämnas barn. Skjutsas på träningar, lagas mat, tvättas… Ja, ni vet. Det är helt enkelt fullt på schemat. Dessutom förväntas man också hinna med huset i övrigt och även då trädgårdsstädningen.

På MIK ALL Service har vi effektiva och kompetenta medarbetare, som ser till att din trädgård får en fin finish inför den stundande vintern. Vi hjälper dig helt, eller delvis; du bestämmer såklart själv vad du vill ha gjort på gården. Som bl a häckklippning, krattning mm. Vi forslar även bort löv och rester om du så vill, och självklart hjälper vi till att bära bort möbler och annat. Tänk så skönt det kommer att kännas när gården vaknar till liv på våren och förberedelserna inför sommaren är optimerade!

Välkommen att kontakta oss på 020-222224, eller info@mikall.se. Du kan även ladda ner vår app och boka våra tjänster.

Väl mött hälsar gänget på MIK ALL Service!

Sök
Nyhetsarkiv

Dela det här inlägget