Byggstädning

Bygger ni nytt, hemma eller på jobbet? Då behövs det förmodligen en rejäl städning när jobbet är klart. Dvs en byggstädning.

Byggdamm kan var något av det envisaste som finns att få bort. Det kan krypa fram i månader efter att bygget är klart och även efter noggrann städning, men likväl så måste det göras.

Byggstädning Örnsköldsvik

Vad ingår i byggstädning

I en byggstädning ingår städning av alla ytor, från golv till tak. Det behövs torkas alla in- och utsidor av skåp och dylikt.  Alla väggar, lister, armaturer osv. I kaklade badrum kan man behöva torka av väggarna både en och tre gånger. Byggdammet biter gärna sig fast i fogar, så det krävs tålamod vid städning av nybyggen.

Ett bra tips är att använda sig av rengöringsmedel som löser och binder fett, då byggdamm kan vara just det, lite fett.

När man kommer så långt som till golven, börjar man med noggrann dammsugning av dem, sedan fortsätter man med torkning. Det kan behövas ett flertal omgångar för att golvet ska bli rent från reser av damm. Ibland kan det även krävas någon form av maskinskurning, speciellt om det rör sig om större ytor, eller rejält nedsmutsade golv.

Byggstädning pris

Vi på MIK ALL Service har kompetensen att utföra olika sorters byggstädning. Både till företag och privatpersoner. Vår målsättning är att vara lyhörda och flexibla inför dina önskemål som kund. Vi strävar alltid efter att din bostad eller ditt företag ska vara i toppskick när vi lämnar jobbet.

Varmt välkomna att kontakta oss för prospektering och offert på just dina önskemål om byggstädning!

Ring 020-22 22 24, maila info@mikall.se eller använd formuläret för offert.

Search
Nyhetsarkiv

Dela det här inlägget