Trädgård

TRÄDGÅRD

Våra trädgårdsmästare kan hjälpa dig att försköna din trädgård. Vare sig om det är kontinuerlig skötsel av trädgården eller ett engångs jobb inför en försäljning så kan vi hjälpa dig.

 

 

Våra trädgårdsmästare utför många typer av trädgårdsarbeten, exempelvis gräsklippning, lövkrattning, röjningsarbeten, trädfällning och under vintersäsongen utför vi även snöröjning och takskottning.

Trädgårdsarbete, MIK ALL Service AB

Anlita oss för ditt trädgårdsarbete

Under åren har vi hjälpt många nöjda kunder med deras trädgårdar, sommar som vinter. Bli en av våra nöjda kunder du också. Vi erbjuder våra trädgårdservice till dig som privatperson, företag, bostadsrättsförening och kommun.

 

När du anlitar MIK ALL Service kan du lita på att arbetet genomförs på ett riktigt och professionellt sätt. Vi använder de rätta redskapen, maskinerna och verktygen för att kunna genomföra ett sådant utförligt trädgårdsarbete som möjligt.

Trädgårdstjänster vi erbjuder

Vi kan hjälpa dig med många slag av trädgårdsarbeten. Vi kan erbjuda dig hjälp med trädfällning, röjningsarbeten, krattning av löv, gräsklippning, snöröjning och takskottning.

 

Utöver detta kan vi hjälpa dig med råd om plantering av blommor då vi även har florister anställda på MIK ALL Service.

Trädgårdstjänster i Örnsköldsvik och Umeå
M i Örnsköldsvik och Umeåarkarbete

Trädgårdsverktyg och maskiner

När du anlitar oss kan du alltid räkna med att vi använder de rätta verktygen och maskinerna för arbetet. Vi har tillgång till många olika typer av maskiner och verktyg och anpassar oss till varje unik situation.

 

Vi har tillgång till olika typer av gräsklippare, snöslungor, spadar, krattor, motorsågar, transportbilar och mycket annat.

Våra trädgårdsmästare håller en hög servicenivå

Bra service är ett av våra ledord. Våra trädgårdsarbetare håller en hög servicenivå och håller en tydlig och öppen diskussion med dig som kund om hur arbetet kommer att genomföras så att inga missförstånd tar plats. Du kan förvänta dig ett gott samarbete med en trevlig trädgårdspersonal som kommer göra allt för att du som kund ska bli nöjd med din trädgård.

Trädgårdstjänster i Örnsköldsvik och Umeå
Gräsklippning,MIK ALL Service AB

Gräsklippning

Vi kan hjälpa dig som privatperson, fastighetsägare, bostadsrättsförening, kommun och förening med din gräsklippning. Vi kan klippa allt från små gräsytor till stora fotbollsplaner. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar och kontaktuppgifter till vår trädgårdspersonal.

Snöröjning,MIK ALL Service AB

Snöröjning

Vi erbjuder snöröjning för privatpersoner, fastighetsägare och kommuner. Vi kan skotta och sanda gångvägar, infarter och snöröjning av trottoarer och parkeringar. Här finner du ytterliga information om snöröjning, samt kontaktuppgifter.

Trädgprdsarbete, tomtskötsel

Trädgårdsarbete, tomtsötsel

Vi kan hjälpa dig som privatperson, företag eller bostadsrättsförening med tomtskötsel. Vi kan hjälpa dig med bland annat häckklippning, trimming av buskar och beskärning av träd.

Trädfällning,MIK ALL Service AB

Trädfällning

Vi utför många typer av trädfällningar, stora som små. Vi kan hjälpa dig med de enklare trädfällningarna till de mer komplicerade och avancerade fallen. Våra trädfällare har den utbildning och körkort som behövs för hantering av motorsåg för avancerad trädfällning.

Takskottning, MIK ALL Service AB

Takskottning

Vi kan hjälpa dig med takskottning och samtidigt ta bort istappar som hänger ned från tak och hängrännor. Vi kan skotta allt från små villatak till stora industritak.

Trimning

Trimning

Vi kan hjälpa dig med trimning av buskar, träd, häckar och förvedade växter. Vi hjälper dig som privatperson och företag med underhåll och skötsel av dina levande växter och träd i trädgården.

Röjningsarbeten

Röjningsarbeten

Om du behöver hjälp med röjning av ett mindre eller större skogsparti har du kommit rätt. Vi kan hjälpa dig som privatperson, företag eller kommun med röjningsarbeten. Vi har även erfarna trädfällare för de mer komplicerade och avancerade röjningsarbeterna.

Lövkrattning, MIK ALL Service AB

Lövkrattning

Har du inte tid eller intresset för att kratta de fallna löven på din tomt? Gör som många andra och anlita oss så hjälper vi dig att kratta din trädgård.

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01