Inomhusmålning

INOMHUSMÅLNING

Behöver du hjälp med inomhusmålning?

Då har du hittat rätt. Vi byter färg på dina väggar och tak utifrån dina önskemål. MIK ALL Service är ett måleri som har professionella målare med många års erfarenhet.

 

Att måla om dina väggar eller ditt tak kan förvandla hela ditt hem. Kulören som du väljer för din vägg har stor betydelse för hur rummet uppfattas. Ljusare färger får oftast rummet att se större ut och mörkare färger kan få ditt rum att verka mindre. Det är många beslut som måste tas innan projektet kan påbörjas. Kontakta våra kunniga målare om du vill ha tips och råd vid färgval.

Inomhusmålning, MIK ALL Service AB
Målare i Örnsköldsvik och Umeå, MIK ALL Service AB

Vi tar hand om hela måleriprocessen

Vi fixar allt från underarbetet till att sätta färg på väggarna. Det enda du behöver göra är att kontakta oss på 020 – 22 22 24 och berätta lite om dina tankar och idéer. Vi kommer behöva veta vad du redan har för underlag på väggen, har du tapet eller har du redan målade väggar? Samt vill vi gärna veta måttet på rummet och dina funderingar vid färg. Har du redan köpt en färg eller vill du ha råd av våra målare vid val och vilken typ av färg som bör användas på dina väggar för det bästa resultatet. Typen av färg kan variera beroende på vilket rum du ska måla om, exempelvis behöver badrummet och köket en annan typ färg mot för ditt sovrum och vardagsrum.

 

Varför anlita oss för din inomhusmålning?

Många kan tro att det är enkelt att måla, att man bara står och stryker färg på väggarna med en pensel. Det många inte vet är att måla är ett hantverk och att det krävs väldigt djupgående kunskaper och erfarenhet för att lyckas nå det perfekta resultatet. En målare utför allt från underarbetet till den färdiga väggen. En målare behöver veta vilken pensel som ska användas vid rätt tillfälle, vilken teknik som behövs för att inte skapa fula märken av färgen på väggen och de behöver även ha kontroll över vart färgen hamnar. Då den ska hamna på väggen och inte över allt annat. Vi har professionella målare med många års erfarenhet av måleribranschen. Våra målare har många gånger tidigare utfört olika typer av inomhusmålningar, vägg, tak och golv. Kontakta oss är du säker på att ditt rum kommer att se bra ut när det är klart.

 

Inomhusmålning i Örnsköldsvik och Umeå

Vi har erfarna målare som kan hjälpa dig med din inomhusmålning i Örnsköldsvik och Umeå. Här kan du läsa mer om vad som gäller för respektive ort också hittar du kontaktuppgifter för våra målare. Välkommen!

Målerifirma, MIK ALL Service AB

NYHETER/AKTUELLT

 

9 maj 2016

Uppfräschad entré på Solänget

Kansliet på Solängets Travsällskap har fått sin entré uppfräschad. Malin från...

Läs mer...

-----------------------------------------------------

16 feb 2016

Målning och tapetsering

Vi kan underlätta din vardag. Vi erbjuder dig tjänster inom måleri och tapetsering...

Läs mer...

-----------------------------------------------------

14 jan 2016

Din målare i Örnsköldsvik

Vår personal har lång erfarenhet inom måleribranschen och håller en hög...

Läs mer...

-----------------------------------------------------

Till bloggen för fler nyheter -->

BILDER FRÅN NÅGRA

INOMHUSMÅLNINGAR

måleri, MIK ALL Service AB
Ska du måla om? Vi kan hjälpa dig. MIK ALL Service AB
inomhusmålning, MIK ALL Service AB

KONTAKTUPPGIFTER TILL VÅRA MÅLARE

MIK ALL Service AB logotype

MIK ALL Service AB

Växel

VI MÅLAR I UMEÅ OCH ÖRNSKÖLDSVIK

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01