Branscher

Branscher


Bygg

Bygg

Måleri

Måleri

Städ

Städ

Trädgård

Trädgård

Industri

Industri

Fastighetsservice

Fastighetsservice

Reklam

Reklam

Allservice

Allservice


Varför våra tjänster?

 

Kärnan i MIK ALL Service är människan. Människan som medarbetare och människan som kund. Vår målsättning är att leverera högsta tänkbara kvalitet på våra tjänster.

 

Människan har alltid strävat efter en enklare vardag, därför är kärnan i vår verksamhet att det ska vara enkelt att anlita oss, ett nummer att ringa och vi hjälper kunden på vägen mot en lösning på det behov som finns.

 

Det ska vara enkelt för våra medarbetare att utföra sina arbetsuppgifter, att arbeta med ständiga förbättringar inom företaget är en naturlig del då fokus ligger på människan. Ständiga förbättringar leder oss mot vår planerade ISO certifieringar.

mik all service, tjänster

TOMTSKÖTSEL

Vi erbjuder dig som privatperson eller företag hjälp med all underhåll och skötsel av din tomt eller trädgård. Vi ser till att markytor och markbeläggningar på tomten är i bra skick. Fast utrustning såsom papperskorgar, räcken och grindar justeras vid behov. Vi utför all typ av trädgårds- och tomtskötsel. Vi klipper er gräsmatta, trimmar buskar och träd.

 

Du kan beställa enskilda tjänster eller kan du ta del av våra paketlösningar i form av vårt helhetspaket där vi erbjuder helhetslösningar för bland annat gräsklippning och snöskottning, som sträcker sig över hela året och under alla säsonger.

MÅLNING OCH TAPETSERING

 

Du kan enkelt skapa en ny stil i ditt hem och förnya vilket rum som helst genom att måla eller tapetsera om några väggar i ditt hus. MIK ALL Service personal har god kunskap och lång erfarenhet inom måleribranschen och håller alltid en hög servicenivå. Oavsett vilket måleriprojekt du har i tankarna så kan du anlita oss, vi utför arbeten allt från att måla din husfasad till att tapetsera om ditt vardagsrum.

måleri och tapetsering
fastighetsservice

FASTIGHETSERVICE

 

När du som fastighetsägare anlitar MIK ALL Service erbjuder vi enstaka tjänster som är skräddarsydda efter dina önskemål eller kan du ta del av våra paketlösningar om du är intresserad av fler än en tjänst eller kontinuerlig underhåll av fastigheten.

Vi sköter era grönområden och hårdytor. Vi kollar fastighetskroppen och servar den efter behov. När du väljer någon av våra tjänster kan du känna dig trygg att jobbet blir gjort efter överenskommelse och att du bemöts av en välutbildad och erfaren personal. Vi garanterar er ett gott samarbete och väl utförda arbeten.

FÖNSTERPUTS

Fönsterputsning tar tid och ibland kan det vara svårt att hinna med. MIK ALL Service utför fönsterputsning i hela Örnsköldsviks kommun till både företag och privatpersoner. Vi putsar alla typer av fönster, sommar som vinter.

 

Kontakta oss för mer info & prisfrågor.

Vi kommer att vilja veta dessa uppgifter:

•Hur många fönster?

•Vilken typ av fönster?

•Kan de delas? (tvåsidiga eller fyrsidiga)

•Vilket håll öppnas fönstret?

•Är det spröjs eller hela rutor?

LOKALVÅRD

Är du i behov av lokalvård i Örnsköldsvik? Anlita MIK ALL Service för effektiv och noggrann städning. För oss på MIK ALL Service innebär lokalvård mer än bara vanlig städning. Vi är personlig och utför uppgifter med högsta möjliga professionalitet, vi håller hög kvalité medan tidshållning och förtroende är viktiga bitar. Vi städar alla typer av lokaler.

 

Exempel på lokaler: kontor, butiker, trapphus, hotell, äldreboenden, restauranger, konferensrum, idrottslokaler, matsalar, toaletter, sjukhus, skolor och alla typer av offentliga miljöer.

HEMSTÄD

MIK ALL Service förenklar vardagen för många familjer som har svårt att få tiden att räcka till. Vi utför hushållsnära tjänster, bland annat hemstädning och flyttstädning.

 

Vi hjälper dig med allt i hemmet efter dina önskemål. Din hemstädning blir utformad helt efter dina behov och tankar.

 

Använd dig av RUT-avdraget

Städning ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Så anlitar du MIK ALL Service betalar du bara 50 % av arbetskostnaden direkt på fakturan.

GATUREKLAM

 

Når ditt varumärke inte ut till potentiella kunder kan du inte skapa någon större försäljning. Genom att annonsera på våra reklamskyltar når du ut till en stor grupp människor under en och samma reklamperiod. Detta är ett effektivt sätt att påminna kunder om att du finns och skapa nya förbindelser.

MIK ALL Service hjälper ditt företag att synas på de mest trafikerade vägarna omkring Örnsköldsvik. Över 600 000 förbi passerande fordon under en vecka,

58 stycken (70x100cm) affischer sitter uppe samtidigt.

PROFILREKLAM

 

Allt fler väljer att anlita MIK ALL Service för de tjänster vi erbjuder inom profilreklam. Vi erbjuder ditt företag hjälp med reklam så som reklamblad, visitkort, bildekorer, banderoller, ljuslådor eller skyltar. MIK ALL Service är ett företag med väldigt hög service och trevlig personal. Beställer ni er reklam av oss tar vi hand om leveransen och monteringen.


markarbete

MARKARBETE

 

Behöver du hjälp med markarbeten? Vi har tillgång till grävmaskiner, plattsättare, lastbilar och mycket mer. Kontakta oss för prisuppgifter och andra frågor.


Bygg

BYGG

 

Behöver du hjälp med ombyggnationer, fasadbyten, reparationer, altaner och andra typer av underhåll och byggnationer kan du kontakta oss på MIK ALL Service så hjälper vi dig.

Industri

INDUSTRI

 

MIK ALL Service har personal med utbildning och erfarenhet inom svets och montage i Örnsköldsvik. Vi vänder oss till dig som företagare då vi även hyr ut personal. Kontakta oss för mer information.

slipservice, knivar

SLIPSERVICE

 

Lämna in dina knivar för knivslipning hos MIK ALL Service i Örnsköldsvik.

 

Vi slipar dina eggverktyg. Lämna in dina köks eller snickeri verktyg till oss och vi återställer verktygets ursprungliga vinkel. Genom vår slipservice återfår ditt verktyg eggen och fungerar återigen som de ska.

PAKETLÖSNINGAR

_____________________________________

Allt fler av våra kunder upptäcker fördelarna med att köpa

våra arbetspaket istället för att anlita oss per timme. Vi har därför tagit fram

fantastiska paketlösningar för dig som anlitar oss regelbundet.

 

Vaktmästarpaketet

 

I tjänsten Vaktmästarpaketet ingår 2 yttre tillsynstillfällen där vi ser över tak, stuprör, skorsten, broar, fasad med tillhörande vattenavrinning och takpannor som vi byter och rengör vid behov.

 

Vi tittar även efter eventuella fuktangrepp i er källare och vind.

 

Detta paket erbjuder en trygghet för er som inte har möjlighet att göra det själv, det skapar även en trygghet i vetskapen om att er fastighet blir omhändertagen.

 

Vaktmästarpaketet erbjuder vi våra privata kunder och även ni som fastighetsägare eller företag. Vi skräddarsyr en lösning till dig personligen så att den uppfyller dina behov och rutiner.

 

Vi kommer att dela med oss av tips och råd i form av punktlista på åtgärder för att förhindra att skador uppstår eller en redan uppstådd skada.

 

Kontakta oss för mer information om vad som ingår i paketpriset.

 

Helhetslösningar för gård- OCH husförsäljning

 

Vi har helhetslösningar kring din gård- och husförsäljning eller dödsbo. MIK ALL Service AB i samarbete med CLÅ i Övik AB ger dig en helhetslösning som gör det enkelt när huset, verkstaden eller lokalen ska städas ut och tömmas.

 

•Vi fixar trädgården

•Vi städar

•Vi kör bort till MIVA

 

Vi utför allt arbete för att göra fastigheten redo för försäljning eller flyttning. Vi köper även upp lösöret och ersätter järnskrot/metaller utgår till dig som kund.

 

Anlita MIK ALL Service och vi skräddarsyr lösningen utifrån ditt önskemål och behov. Det kan innefatta allt från städning av hus och tomt till större renoveringar.

 

Kontakta oss för mer information om helhetspaketet.

 

Paketlösningar sparar både din tid och pengar. Kontakta oss för mer information och vi skräddarsyr ett personligt paket för dig eller ditt företag.

 

Vi erbjuder även paketlösningar inom

Snöröjning

Gräsklippning

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01