Köksrenovering

KÖKSRENOVERING

Funderar du på att renovera ditt kök? Vi hjälper dig med din köksrenovering i Örnsköldsvik och Umeå. Tillsammans diskuterar vi ditt mål med renoveringen och kommer fram till en plan utifrån dina behov och önskningar, därefter tar MIK ALL Service hand om allt från planeringen till färdigställandet av ditt kök. Här kan du läsa om allt du behöver veta innan din köksrenovering och mer information om hur vi på MIK ALL Service arbetar.

NYHETER/AKTUELLT

 

13 feb 2017

Vi kan renovera ditt kök

Funderar du på att renovera ditt kök eller att göra ett köksbyte? Kontakta oss så kan vi...

Läs mer...

-----------------------------------------------------

Till bloggen för fler nyheter -->

BILDER PÅ NÅGRA KÖKSRENOVERINGAR

KONTAKTUPPGIFTER TILL VÅRA SNICKARE

MIK ALL Service AB logotype

MIK ALL Service AB

Växel

KÖKSRENOVERING I

ÖVIK OCH UMEÅ

Renovering av kök

Köket har fler gånger blivit klassificerad som det viktigaste rummet i våra hem. Köket är det rum som samlar hela familjen för dagens alla måltider och därför kan det finnas många anledningar till att renovera sitt kök. Det kan vara brister inom funktionaliteten eller kan köket behöva en extra touch på utseendet för att göra det mer hemtrevligt. För att skapa en trivsam miljö behövs både ett funktionellt och ombonat kök, och det kan vi hjälpa dig med.

 

Vart ska jag börja?

Innan du kontaktar MIK ALL Service för din köksrenovering kan det vara bra att skriva en lista med dina mål av renoveringen. Vad är det du vill fixa? Är det något du vill ta bort från ditt kök och är det något du vill lägga till? Är det en totalrenovering du vill att vi ska göra eller är det bara delar av ditt kök du vill att vi ska renovera?

 

När du vet tanken bakom din köksrenovering kan du kontakta oss så kommer vi tillsammans upp med en plan som är skräddarsydd efter dina önskningar. Vi kan även hjälpa dig med mer detaljerad planering av färger och utseende som så önskas.

 

Hantverkare med lång erfarenhet av köksrenovering

MIK ALL Service har professionella hantverkare som kan hjälpa dig med din köksrenovering. Våra hantverkare besitter lång erfarenhet och utbildning inom renovering och är specialiserad inom kök.

 

Varför anlita oss?

MIK ALL Service styrka inom köksrenovering är den respekt vi har mot dig som kund. Vår målsättning är att leverera högsta tänk bara kvalitet på våra tjänster och samtidigt respektera dina önskemål och tidsplanering. Vi jobbar för att du ska bli nöjd med resultatet och känna dig bekväm under hela köksrenoveringen. Därför ställer vi höga krav på våra medarbetares kommunikation till dig för att minimera missförstånd. Vi kan garantera dig ett fint samarbete och ett resultat du kan vara stolt över.

 

Köksrenovering i Örnsköldsvik och Umeå

Vi utför köksrenovering i hela Örnsköldsvik och Umeås kommun. Här kan du läsa vidare om vad som gäller för respektive ort samt kontaktpersoner inför din köksrenovering.

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01