Bygg

Ett byggföretag som utför alla slag av byggarbeten. MIK ALL Service AB är en byggfirma verksam i Örnsköldsvik och Umeå som erbjuder byggtjänster till privatpersoner, företag, fastighetsbolag och kommuner. Byggprojekt som behandlas inom vår service är bland annat: reparation, installation, renovering, fasadbyte, takbyte, ombyggnationer, totalrenovering och tillbyggnationer. Alla byggtjänster utförs av våra hårt arbetande snickare och hantverkare anställd i vår byggfirma, vår personal är pålitliga och punktliga i alla byggarbeten.

 

MIK ALL Service AB - ditt byggföretag

Byggtjänster vi specialiserar oss inom

Funderar du på att bygga om eller behöver du renovera ditt kök? Vi specialiserar oss inom bygg, renovering, takbyte, dörrbyte, altaner, reparation, installation och köksrenovering. Utöver det kan vi även erbjuda byggtjänster inom finsnickeri och totalrenovering. Vi på MIK ALL Service har en stark relation med kunder och leverantörer vilket är en av förutsättningarna till ett smidigt jobb. Vi har tillgång till de rätta byggvarorna, byggmaterialet och verktygen som behövs inför varje byggprojekt.

 

Våra byggarbeten håller god kvalité

Vår styrka är att leverera ett resultat du kan vara stolt över. Våra yrkesmän inom snickeri och byggnationer är noggranna i varje arbete, samtidigt som de vet vad punktlighet är. Under åren har vi samlat på oss mycket erfarenhet i vårt tjänstevaruhus och fortsätter alltid att jobba med förbättringar inom service och praktik.

 

En byggfirma som jobbar mot ständiga förbättringar

Om du funderar på att bygga om din altan eller husfasad bör du välja ett byggföretag som ständigt jobbar med förbättringar inom verksamheten. Det är även viktigt att du väljer en byggfirma som anser att människan är den viktigaste individen under byggprojektet, det vill säga du som kund och personal. Vi på MIK ALL Service lyssnar alltid noga på våra kunders önskemål inom bygg och hjälper dig att bli så bekväm som möjligt med vårt avtal då vi tillsammans kommer fram till det. MIK ALL Service jobbar även mot målet att bli certifierad. Aktuella ISO certifieringar är ISO 0991 och ISO 14001.

Altaner, MIK ALL Service

Altaner

Om du planerar att bygga eller bygga ut din altan kan vi hjälpa dig. Vi bygger altaner från grunden samt reparerar och bygger om redan existerande altaner. Vi bygger allt från små altaner till större terrasser, öppna utrymmen till inglasade ytor. Vi kan även bygga förvaringsutrymmen under altanen med både tak och golv utifrån dina önskemål.

reparationer, MIK ALL Service AB

Reparationer

Spara pengar genom att reparera istället för att köpa nytt. Vi hjälper dig att reparera allt från din dörr till husfasad. Här kan du läsa mer om vilka slag av reparationer vi kan hjälpa dig med.

Fasadbyte, MIK ALL Service

Fasadbyte

Om panelen på ditt hus är i ett dåligt skick bör den bytas ut så snart som möjligt. MIK ALL Service hjälper dig med ditt fasadbyte. Vi gör även tilläggsisolering på din fastighet vid önskemål. Här kan du läsa allt du behöver veta om du funderar på att byta ut din fasad.

Köksbyte

Köksbyte

Funderar du på att byta kök? Vi kan göra ett grundbyte av ditt kök. Våra professionella snickare har lång erfarenhet och kunskap av köksbyten och vi garanterar ett bra resultat.

Takbyte, MIK ALL Service

Takbyte

Ett takbyte måste göras med jämna mellanrum, inget tak håller för alltid. När vi på MIK ALL Service byter ut ditt tak ser vi till att din fastighet får ett bra skydd mot väder och vind samt att allt vatten rinner bort från ditt tak och fastighet på ett smidigt sätt. Ett takbyte är ett stort projekt och en stor invenstering men något som måste göras.

Köksrenovering, MIK ALL Service AB

Köksrenovering

Ett funktionellt och ombonat kök är förutsättningen för en trivsam miljö. Köket har många gånger klassats som det viktigaste rummet i våra hem; här samlas familjen för dagens alla måltider, köket är det rum drar oss samman. Det finns flera anledningar till att renovera sitt kök, det kan vara brister inom funktionaliteten eller kanske önskan om en ny stil och färg i köket.

Renovering, MIK ALL Service

Renovering

Behöver du renovera ditt hus eller delar av din bostad? Vi utför allt från små renoveringsprojekt till stora totalrenoveringar. Men innan du renoverar ditt hem finns det mycket att tänka på och diskutera, vid totalrenoveringar gäller det även att renovera i rätt ordning, kontakta oss så hjälper vi dig genom hela renoveringsprojektet.

Dörrbyte, MIK ALL Service

Dörrbyte

Dörren är vad som utformar ditt hus och lägenhet; samtidigt som du vill att den ska vara fin måste dörren vara trygg och säker. Vår byggfirma erbjuder dig en kunnig personal som hjälper dig med allt från dörrval till dörrbytet efter dina önskemål. Vi hjälper dig med både utomhus- och inomhusdörrar.

Byggföretag, MIK ALL Service AB

Byggföretag

Behöver du anlita ett byggföretag? MIK ALL Service AB är en byggfirma som hjälper dig med allt inom bygg och renovering. Våra snickare har goda erfarenheter samt utbildning inom området.

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01