Trimning

TRIMNING

Behöver du hjälp att trimma dina buskar, häckar, träd eller förvedade växter? Vi kan hjälpa dig med trädgårdstrimningen. Kontakta oss så kan vi ta hand om ditt trädgårdsarbete.

KONTAKTA VÅRA TRÄDGÅRDSMÄSTARE

MIK ALL Service AB logotype

MIK ALL Service AB

Växel

NYHETER/AKTUELLT

 

9 juni 2016

Vi trimmar dina buskar och träd

Vi hjälper dig som privatperson och förening med trimning av buskar, träd, växter och...

Läs mer...

-----------------------------------------------------

Till bloggen för fler nyheter -->

BILDER PÅ NÅGRA TRIMNINGAR

Trimning i Örnsköldsvik, mil all serviceNär sommaren kommer börjar växterna blomstra snabbt. Buskar, häckar och träd behöver trimmas för att hålla en fin form. Vi kan hjälpa dig att ta bort alla döda och sjuka grenar, samt de grenar som inte ligger som de ska. Vår trädgårdspersonal är vana vid både enkel och avancerad trimning av buskar och häckar.  Professionell trimning med rätt verktyg Våra trädgårdsmästare har lång erfarenhet och kunskap vid trimning av buskar, häckar och träd. De är vana vid de rätta verktygen och maskinerna som behövs vid trimning, exempelvis motorsåg.  Vad kan vi trimma? Vi kan hjälpa dig att trimma alla slag av växter i trädgården, allt från dina buskar till din rosenträdgården. Här är några exempel på vad vi kan hjälpa dig med. Trimning av: •	Häckar •	Buskar •	Träd •	Blommor  Trimning i Örnsköldsvik och Umeå Behöver du hjälp att trimma dina buskar, träd eller häckar i Örnsköldsvik eller Umeå? Vi kan hjälpa dig! Läs mer om vad som gäller för respektive ort, samt kontaktuppgifter till våra trädgårdsarbetare.
Trimning av buskar, MIK ALL Service AB

När sommaren kommer börjar växterna blomstra snabbt. Buskar, häckar och träd behöver trimmas för att hålla en fin form. Vi kan hjälpa dig att ta bort alla döda och sjuka grenar, samt de grenar som inte ligger som de ska. Vår trädgårdspersonal är vana vid både enkel och avancerad trimning av buskar och häckar.

 

Professionell trimning med rätt verktyg

Våra trädgårdsmästare har lång erfarenhet och kunskap vid trimning av buskar, häckar och träd. De är vana vid de rätta verktygen och maskinerna som behövs vid trimning, exempelvis motorsåg.

 

Vad kan vi trimma?

Vi kan hjälpa dig att trimma alla slag av växter i trädgården, allt från dina buskar till din rosenträdgården. Här är några exempel på vad vi kan hjälpa dig med.

 

Trimning av:

 • Häckar
 • Buskar
 • Träd
 • Blommor
 • Övriga växter

 

Trimning i Örnsköldsvik och Umeå

Behöver du hjälp att trimma dina buskar, träd eller häckar i Örnsköldsvik eller Umeå? Vi kan hjälpa dig! Läs mer om vad som gäller för respektive ort, samt kontaktuppgifter till våra trädgårdsarbetare.

 

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01