Lövkrattning

LÖVKRATTNING

Vi kan hjälpa dig att kratta bort löv, kvistar och stenar från din gräsmatta och trädgård. Vi kan även frakta bort löven efter krattningen.

KONTAKTA VÅRA LÖVKRATTARE

MIK ALL Service AB logotype

MIK ALL Service AB

Växel

NYHETER/AKTUELLT

 

23 okt 2015

Halva priset på lövkrattning

Hösten har återigen kommit och de färgglada höstlöven pryder våra gräsmattor...

Läs mer...

-----------------------------------------------------

Till bloggen för fler nyheter -->

BILDER PÅ NÅGRA KRATTNINGAR

Lövkrattning, MIK ALL Service AB

Hösten kan vara ett fint avbrott efter en lång sommar, löven ändrar färg till vackra färger; röd, gul och orange. Men när löven börjar falla mot marken kan hösten istället kännas jobbig då lövkrattningen oftast känns som ett tråkigt måste.

 

Lövkrattning tar mycket energi, anlita proffs

Att kratta löv tar mycket tid och energi som kan lämna ryggont och blåsor på händerna. Många väljer att svära åt löven, andra låter barnen kratta löven, medan andra väljer att anlita professionella lövkrattare för att få bort löven från gräsmattan på ett snabbt och smidigt sätt. I år uppmanar vi dig att anlita oss för din lövkrattning. Vi kan ge dig en enklare vardag som lämnar tid och energi till sådant som du tycker är roligt. Låt våra trädgårdsarbetare göra dina tråkiga trädgårdsmåsten i höst.

 

Varför anlita oss för din lövkrattning?

Våra trädgårdsarbetare har arbetat med lövkrattning i många år. Vi har de rätta redskapen för att ta bort löven på ett sådant skonsamt sätt som möjligt för din gräsmatta. Vi har även tillgång till lövblåsare. Anlita kunniga lövkrattare så slipper du få ont i rygg och händer. Anlita oss för en mycket enklare vardag.

 

Krattning av löv i Örnsköldsvik och Umeå

Behöver du hjälp med krattning? Vi kan hjälpa dig som privatperson och företag med lövkrattning i Örnsköldsvik och Umeå. Läs vidare om vad som gäller för respektive stad.

 

 

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01