Utstäd

UTSTÄD

Om du eller ditt företag behöver hjälp med en utstädning så kan vår städfirma hjälpa dig. Våra städare kan hjälpa dig att städa ur alla möbler från ditt kontor, butik eller hus samtidigt som vi hjälper vi dig med en grundlig och noggrann städning av hela lokalen, inklusive golvvård.

NYHETER/AKTUELLT

 

13 maj 2016

Utstädning på Grafit i Örnsköldsvik

MIK ALL Service AB fick i uppdrag att rensa ut butiksinredningen och städning av...

Läs mer...

-----------------------------------------------------

6 april 2016

Flytt- och utstädningar

Ska du flytta och behöver hjälp med din utstädning? Vår städfirma i Örnsköldsvik...

Läs mer...

-----------------------------------------------------

Till bloggen för fler nyheter -->

BILDER PÅ NÅGRA UTSTÄDNINGAR

Städtjänster: Utstäd i Ör
Utstäd i Örnsköldsvik och Umeå, MIK ALL Service AB

KONTAKTUPPGIFTER TILL VÅRA STÄDARE

MIK ALL Service AB logotype

MIK ALL Service AB

Växel

UTSTÄDNINGAR I

ÖVIK OCH UMEÅ

En noggrann och grundlig utstädning

Om du ska byta kontor, städa ur din sommarstuga eller lägenhet kan vår städfirma hjälpa dig med utstädningen. Våra erfarna städare och städerskor har lång erfarenhet vid utstädning och noggrann grundlig städning. När du byter lokal eller flyttar är det viktigt att utföra en djuprengöring så att du lämnar stället som nytt efter dig. Tjänsten utstädning omfattar allt från klassisk städning så som dammsugning, dammtorkning och golvvård till djuprengöring av bland annat kylskåp, ugn, spis, skåp, takfläkt. Vi rengör även badkar, duschar, rör med mer.

 

Anlita en professionell städfirma

När du planerar en utstädning finns det många beslut att ta. Ska du flytta alla möbler själva eller ska du anlita någon för de tunga lyften? Ska du städa ut lokalen själv eller ska du anlita någon för din utstädning? MIK ALL Service har en enkel lösning, som ett allservice företag erbjuder vi dig som både privatperson och företag hjälp med både bärhjälp och städning. Du kan välja att anlita oss för hela jobbet, vilket betyder att du inte längre behöver anlita två olika firmor för att få uppdraget utför. Vårt allserviceföretag besitter både städare och personal som kan hjälpa dig med tyngre lyft. Kontakta oss så kommer vi fram till en lösning som passar dig bäst, vi har all personal i en och samma firma.

 

Glöm inte skattereduktionen!

När du som privatperson anlitar oss för utstädning kan du ta del av skattereduktionen för hushållsnära tjänster, det betyder att du bara betalar 50% av arbetskostnaden inklusive moms vid din beställning. Reduktionen kan göras direkt på fakturan.

 

Utstädning i Örnsköldsvik och Umeå

Behöver du hjälp med utstädning i Örnsköldsvik eller Umeå? MIK ALL Services städfirma är verksam i båda orterna. Här kan du läsa mer om vad som gäller för respektive ort.

 

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01