Flyttstäd

FLYTTSTÄD

Ska du flytta och behöver hjälp med städningen? Vår städfirma utför flyttstädning till dig som privatperson, företag eller mäklare. Våra städare och städerskor har lång erfarenhet vid flyttstädning och hjälper dig att få ett skinande rent hem vid inflyttning eller utflyttning.

NYHETER/AKTUELLT

 

19 juli 2016

Sidan är under uppdatering!

Hemsidan är under uppdatering. Det betyder att vissa länkar inte fungerar och att texter och bilder kommer att fyllas på eftersom. Ring oss för mer information om våra tjänster om du inte hittar svaret här.

Tack för din förståelse...

-----------------------------------------------------

Till bloggen för fler nyheter -->

BILDER PÅ NÅGRA FLYTSTÄDNINGAR

Flyttstädning, MIK ALL Service AB
Flyttstädning i Örnsköldsvik och Umeå

KONTAKTUPPGIFTER TILL VÅRA STÄDARE

MIK ALL Service AB logotype

MIK ALL Service AB

Växel

FLYTTSTÄDNINGAR I

ÖVIK OCH UMEÅ

Om du väljer att anlita oss vid din flyttstädning kan vi garantera en välkomnande känsla i hemmet efter städningen. Om det är du som flyttar ut kan det vara roligt att välkomna de nya ägarna med en välkomnade känsla samtidigt som du säger farväl till ditt hem för sista gången. När du senare flyttar in i ditt nya hem har du nog samma förväntningar och önskan som de som just flyttade in i ditt gamla hus, att det ska vara rent och fint och dofta nytt och fräscht. Vi kan hjälpa dig som både flyttar ut eller flytta in att skapa den känslan.

 

Vad ingår i flyttstädningen?

När du anlitar oss för din flyttstädning så garanterar vi ett skinande hem. Vi utför djuprengöring av bland annat ugn, spis, kylskåp, badkar och dusch med mer. Vi utför även noggrann städning av allt från de stora ytorna till de mindre ytorna som är svårare att komma åt, exempelvis bakom ugnen, fläkt, skåp med mer.

 

Detta ingår bland annat i städningen:

  • Dammsugning
  • Dammtorkning
  • Rengöring av badkar, dusch, spis, ugn, kyl och frys, toalett, skåp med mer.
  • Fönsterputsning
  • Skurning av alla golv
  • Torkning av dörrar, handtag, garderober, fönsterbrädor med mer.

 

Allt städmaterial ingår i priset

I din flyttstädning ingår alltid allt städmaterial, du behöver alltså inte bidrag med några städprodukter vid städningen.

 

Boka din flyttstädning med vår städfirma

Koncentrera dig på utflyttning och uppackning istället för städningen. Låt oss ta hand om det mindre roliga och spara din tid och energi på det roliga med att flytta. Vi hjälper dig till en lättsam och enkel flytt som blir roligt! Boka oss för din nästa flyttstädning.

 

Flyttstädning i Örnsköldsvik och Umeå

Behöver du hjälp med flyttstädning i Örnsköldsvik eller Umeå kan vår städfirma hjälpa dig. Här kan du läsa mer om vad som gäller för respektive ort, samt kan du hitta kontaktuppgifter till våra städare och städerskor.

 

Vi utför även utstädningar av kontor, sommarstugor, lägenheter, hus, lokaler, mm.

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01