Visitkort

VISITKORT

Om du behöver hjälp med framtagning eller tryckning av visitkort har du kommit rätt. Vi är ett allserviceföretag som specialiserar oss inom reklam och marknadsföring, vi kan därför hjälpa dig som privatperson och företag med framtagning och tryckning av dina visitkort.

NYHETER/AKTUELLT

 

19 juli 2016

Sidan är under uppdatering!

Hemsidan är under uppdatering. Det betyder att vissa länkar inte fungerar och att texter och bilder kommer att fyllas på eftersom. Ring oss för mer information om våra tjänster om du inte hittar svaret här.

Tack för din förståelse...

-----------------------------------------------------

Till bloggen för fler nyheter -->

EXEMPEL PÅ NÅGRA VISITKORT

KONTAKTUPPGIFTER TILL ANSVARIG

Mikael Åström, VD

Mikael Åström

VD

Visitkort är viktigt för att skapa ett gott och seriöst första intryck. Vi kan hjälpa dig att tillverka det perfekta visitkortet för dig eller ditt företag. Vi ser till att visitkortet innehåller den mest effektiva informationen, samtidigt som vi lägger stor viktigt vid designval så som färger och typografi.

 

Vad vi kan hjälpa dig med när vi designar ditt visitkort

Vi kan hjälpa dig att sätta designen i fokus genom att välja rätt och levande färger, vi ser även till att visitkortet innehåller den viktigaste informationen så som jobbtitel, kontaktinformation och en bild eller logga. En professionell logga är även viktigt för att kunna marknadsföra sig själv eller sitt jobb. Våra grafiska formgivare har god kunskap i program så som Illustrator som oftast används för att ta fram logotyper.

 

Tryckning av visitkort

Om du redan har ett färdigt visitkort för tryck men inte tillgång till maskiner eller tryckpressar kan vi hjälpa dig med hela tryck och utskriftsprocessen.

 

Varför anlita oss för design och tryck av dina visitkort

Vi har lång erfarenhet inom reklambranschen och vår personal har god kunskap vid design och tryck. Vi ser alltid till att hitta den perfekta lösningen för dig och ditt företag.

 

Visitkort i Örnsköldsvik och Umeå

Behöver du hjälpa att skapa eller trycka dina visitkort Örnsköldsvik eller Umeå? Vi kan hjälpa dig med allt från skapandet av ditt visitkort till utskriften av visitkortet. Här kan du läsa mer om vad som gäller för respektive stad.

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01