Trycksaker

TRYCKSAKER

Vi erbjuder trycksaker av alla slag. Vi tar hand om allt från små visitkort och reklamkort till stora fasadvepor och affischer. Vi hjälper dig med allt från framtagningen och tryckningen till levereringen av dina önskade tryckprodukter.

NYHETER/AKTUELLT

 

19 juli 2016

Sidan är under uppdatering!

Hemsidan är under uppdatering. Det betyder att vissa länkar inte fungerar och att texter och bilder kommer att fyllas på eftersom. Ring oss för mer information om våra tjänster om du inte hittar svaret här.

Tack för din förståelse...

-----------------------------------------------------

Till bloggen för fler nyheter -->

EXEMPEL PÅ NÅGRA TRYCKPRODUKTER

Trycksaker, MIK ALL Service AB
Trycksaker i Örnsköldsvik och Umeå

KONTAKTUPPGIFTER TILL ANSVARIG

Mikael Åström, VD
MIK ALL Service AB logotype

Mikael Åström

VD

MIK ALL Service AB

Växel

TRYCKSAKER I

ÖVIK OCH UMEÅ

Att använda trycksaker som marknadsföring har alltid varit ett effektivt sätt för att öka försäljningen av en tjänst och produkt eller att öka kunskapen om ett företag. Fysiskt material ger oftast en mer personlig upplevelse för mottagaren och kan vara det som får en potentiell kund att bli en kund som kontinuerligt kommer tillbaka.

 

Trycksaker vi erbjuder

Vi specialiserar oss på framtagning och tryckning av trycksaker. Behöver du hjälp med företagsprofilering så erbjuder vi trycksaker så som visitkort, konferensblock, mappar, broschyrer och mycket annat. Vi kan även hjälpa dig med trycksaker som exempelvis affischer, vepor och utställningsmaterial.

 

Exempel på trycksaker

  • Visitkort
  • Mappar
  • Broschyrer
  • Affischer
  • Vepor
  • Flyers

 

Vi designar tryckprodukter

Om du behöver hjälp med designen och framtagningen av tryckta produkter kan vi hjälpa dig. Våra grafiska formgivare har goda erfarenheter av Adobe program så som Photoshop, Illustrator och Indesign, samt har de ett gott öga för sättning av texter och layout. Kontakta oss så skapar vi tillsammans en plan om utvecklingen av dina önskade trycksaker.

 

Varför välja oss när du behöver hjälp med dina tryckta produkter?

Vi har en helhetslösning inom reklam för dig som privatperson och företag. Vi kan hjälpa dig med allt från framtagningen och designen av dina trycksaker till tryckningen och leveransen. När du anlitar oss tar vi hand om hela biten. Vi skapar, vi trycker och vi levererar.

 

Trycksaker i Örnsköldsvik och Umeå

Behöver du hjälp med tryckning eller framtagning av trycksaker i Örnsköldsvik eller Umeå? Vi specialiserar oss inom framtagning och tryckning av trycksaker och kan hjälpa dig som både privatperson och företag.

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01