Reklamblad

REKLAMBLAD

Reklamblad är ett effektivt medium vid försäljning. Vi kan hjälpa dig med allt från framtagning till tryckning av reklamblad

NYHETER/AKTUELLT

 

19 juli 2016

Sidan är under uppdatering!

Hemsidan är under uppdatering. Det betyder att vissa länkar inte fungerar och att texter och bilder kommer att fyllas på eftersom. Ring oss för mer information om våra tjänster om du inte hittar svaret här.

Tack för din förståelse...

-----------------------------------------------------

Till bloggen för fler nyheter -->

EXEMPEL PÅ NÅGRA REKLAMBLAD

Reklamblad Örnsköldsvik och Umeå

KONTAKTUPPGIFTER TILL ANSVARIG

Mikael Åström, VD

Mikael Åström

VD

När du behöver marknadsföra nya tjänster eller produkter är reklamblad en bra sätt att presentera dina erbjudanden. Det är även viktigt att reklambladet lyckas leverera det du vill sälja. Det vill säga ha en god design och bra text för att kunna locka kunder till försäljning. Har du själv ingen erfarenhet av design och copywriting kan du kontakta oss så hjälper vi dig med hela processen av reklamblad, allt från framtagning av reklambladet till tryckningen.

 

Framtagning av reklamblad

Våra grafiska designers och copywriters har god erfarenhet och utbildning inom skapandet av reklamblad. Tillsammans samarbetar dem för att ta fram bra text och bra design för att lyckas locka dina kunder till köp av den tjänst eller produkt du vill sälja. Våra grafiska formgivare är van vid program så som Photoshop, Illustrator och InDesign.

 

Tryckning av reklamblad

Vi kan hjälpa dig med tryckning av ett redan framtaget reklamblad. Ring oss och berätta hur många du behöver och i vilken storlek, samt vidarebefordra ditt reklamblad till oss så tar vi hand om det.

 

Reklamblad i Örnsköldsvik och Umeå

Om du behöver hjälp med framtagning eller tryckning av reklamblad i Örnsköldsvik eller Umeå kan vi hjälpa dig. Vårt allserviceföretag har lång erfarenhet och kunskap inom reklambranschen och därför kan du lita på ett gott resultat. Här kan du läsa mer om vad som gäller för varje stad.

 

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01