Profilreklam
Profilreklam,  MIK ALL Service AB

PROFILREKLAM

Om du behöver hjälp att profilera ditt företag kan vi guida dig till rätt produkter.

NYHETER/AKTUELLT

 

24 mars 2016

Ett första intryck

MIK ALL Service erbjuder ditt företag hjälp med reklam så som visitkort, bildekorer, reklamblad, banderoller, ljuslådor och skyltar.

Läs mer...

-----------------------------------------------------

Till bloggen för fler nyheter -->

BILDER PÅ NÅGRA

PROFILPRODUKTER

Profilreklam med MIK ALL Service AB
Profilreklam med MIK ALL Service AB
Profilreklam med MIK ALL Service AB

KONTAKTA VÅR REKLAMANSVARIG

Mikael Åström, reklamkontakt i Örnsköldsvik och Umeå
MIK ALL Service AB logotype

Mikael Åström

VD, reklam

MIK ALL Service AB

Växel

PROFILREKLAM I UMEÅ OCH ÖVIK

Behöver du hjälp med profilreklam i Örnsköldsvik och Umeå kan vi hjälpa dig. Här kan du läsa vidare om vad som gäller profilreklam i Örnsköldsvik respektive Umeå. Samt kan du hitta kontaktuppgifter till vår personal och grafiska formgivare.

Visitkort, reklamblad, broschyrer, mappar och skyltar är väldigt effektiva marknadsföringsprodukter som varje företagare bör använda sig av för att marknadsföra sitt företag på ett seriöst och professionellt sätt.

 

Vi kan hjälpa dig att ta fram mängder av olika reklamprodukter, då praktiska och snygga profilprodukter alltid uppskattas av kunder och medarbetare. Se därför till att ditt företag ger rätt intryck och låt oss hjälpa dig att hitta rätt produkter för just ditt företag.

Profilreklam, MIK ALL Service AB

Varför profilreklam?

Nästan alla företag använder sig av profilreklam. Det kan vara allt från enklare reklamblad till arbetskläder och bildekorer. Men varför är just profilprodukter så populärt inom marknadsföring? Jo, profilreklam är en levande marknadsföring som hela tiden påminner människor om att du finns. Genom att använda dig av profilreklam som exempelvis visitkort, profilkläder, kreditkortshållare, broschyrer och mappar lämnar ditt företag ett synligt spår efter sig som är väldigt gynnsamt under längre perioder. De personliga produkterna som är framtagen för företaget har en förmåga att attrahera nya kunder och öka företagetskännedom som i slutändan leder till en ökad försäljning inom företaget.

 

Exempel på profilreklam du som företagare kan använda dig av

  • Banderollers
  • Reklamblad
  • Visitkort
  • Mappar
  • Profilkläder
  • Bildekorer
  • Pennor
  • Kreditkortshållare

 

Roliga sätt att använda sig av profilprodukter

Profilreklam kan användas som något roligt. Vad lockar inte kunder mer än något som är gratis? Ge bort en T-shirt, mössa, penna eller varför inte en kreditkortshållare till någon kund eller kan du skapa en tävling där vinsten är något slag av en profilprodukt av företaget.

 

Stor exponering

Profilreklam kan ge dig en otrolig exponering av ditt varumärke. Reklampennor har till exempel för givet att ofta byta ägare, det innebär att ditt varumärke kommer att få enorm exponering och fler och nya kunder kan attraheras. Profilprodukter är skapad för att ge maximal reklam för ditt företag. En t-shirt eller tröja med tryck kan vara väldigt effektivt att använda sig av och speciellt i stora folkmassor.

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01