Reklam

Reklam handlar om att se den stora bilden; kreativitet, kommunikation, tydlighet och strategi. Vi kan hjälpa dig med hela biten. Om du behöver hjälp med framtagning av trycksaker, reklamblad, visitkort eller om du vill synas i din kommun så kan vi hjälpa dig och ditt företag att synas på dina villkor.

Reklam och affischering med MIK ALL Service AB

Om du inte syns kan du inte skapa någon större försäljning och därför är det viktigt att ditt varumärke når ut till potentiella kunder. Marknadsföring är alltså en viktig del för varje företag, om inte den viktigaste. Marknadsföring behöver inte alltid vara att synas på skyltar och affischering, utan marknadsföring räknas även som de små delarna inom reklam, exempelvis hur ofta din logotyp syns och i vilka sammanhang. Genom att ha de rätta arbetskläderna, reklambladen, logotypen och visitkortet så ger ditt företag ett seriöst intryck samtidigt som du bidrar till daglig marknadsföring.

 

Reklam vi kan hjälpa dig med

Vi kan hjälpa dig med många typer av reklam och marknadsföring. Vi kan hjälpa dig att trycka reklamblad, affischer och visitkort, men vi kan även hjälpa dig med framtagningen av dessa produkter. Nedan hittar du en exempellista med marknadsföringsprodukter vi kan hjälpa dig med.

 

Erfarna grafiska formgivare och designers

Våra grafiska formgivare har ett öga för det visuella och vet hur man ska kommunicera för att nå fram till publiken genom text och bild. Våra grafiska formgivare har många års erfarenhet och utbildning inom reklam och kommunikation, samtidigt som de är väl vana vid program så som Photoshop, InDesign, Illustrator och många fler. Behöver du hjälp med framtagning av en logotyp, reklamblad, visitkort, eller andra reklammaterial kan vi hjälpa dig att ta fram en design utifrån dina önskemål.

 

En helhetslösning inom reklam

Vi kan erbjuda dig helhetslösningar inom reklam och marknadsföring. Vi kan ta hand om allt från den grafiska formgivningen till tryckningen av produkterna, samt hjälpa dig att marknadsföra dig på bästa sätt. Låt oss hjälpa ditt företag att synas så du kan öka din försäljning!

Reklamblad, MIK ALL Service AB

Reklamblad

Reklamblad är ett bra sätt att marknadsföra nya tjänster, produkter eller erbjudanden. Vi kan hjälpa dig med framtagningen, samt tryckningen av dina reklamblad. Här kan du läsa allt från framtagning till tryckningen av reklamblad.

VISITKORT,MIK ALL Service AB

Visitkort

Vi erbjuder hög kvalitet och snabb produktion av visitkort. Vi kan trycka dem i alla storlekar och antal som önskas. Om du behöver hjälp med framtagningen av visitkort kan vi även hjälpa dig som privatperson och företag.

gatureklam, , MIK ALL Service AB

Gatureklam

Gatureklam är ett effektivt sätt för att nå ut till många kunder under en och samma reklamperiod. Vi kan hjälpa dig som företag att synas på de mest trafikerade vägarna i Örnsköldsvik. Läs mer om vad som gäller vid gatureklam, vilka storlekar och priser för olika reklamperioder.

Trycksaker,, MIK ALL Service AB

Trycksaker

Framtagning av trycksaker är en av våra specialiteter. Här kan du läsa vidare om vilka tryckprodukter vi kan hjälpa dig att ta fram, samt information om leverering och montering av trycksakerna.

Affischer, , MIK ALL Service AB

Affischer

Vi kan hjälpa dig med framtagning av affischer i alla storlekar och format. Vi har även möjlighet att hjälpa dig med eventuell montering. Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder inom framtagning av affischer, samt affischering.

Profilreklam,, MIK ALL Service AB

Profilreklam

Under de senaste åren har allt fler företag valt att anlita oss för våra tjänster inom profilreklam. Vi kan hjälpa dig med din profilreklam. Visitkort, arbetskläder, reklamblad och broschyrer är de chanser du har att använda dig av för att berätta för omvärlden vem ditt företag är och vad det gör.

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01