Affischer

AFFISCHER


Om du behöver hjälp med framtagning av affischer till skyltar och gatupratare har du kommit rätt. Vi kan hjälpa dig med framtagning och tryckning av affischer i alla storlekar och format. Våra grafiska formgivare har stor erfarenhet vid både annonser för webb och tryck; vi kan hjälpa dig med allt från den grafiska bearbetningen av text, val av färger och former, samt kan vi hjälpa dig med framtagning av grafiska profiler och logotyper.

NYHETER/AKTUELLT

 

21 april 2016

Montering av affischer i Umeå

Här kan du se bilder från den senaste affischeringen i Umeå. Just nu är det Ingo...

Läs mer...

-----------------------------------------------------

15 april 2016

Affischering i Umeå

Här arbetar personal från MIK ALL Service AB med en affischering i Umeå. Se bilder...

Läs mer...

-----------------------------------------------------

Till bloggen för fler nyheter -->

BILDER FRÅN NÅGRA

AFFISCHER

Affischering i Umeå med MIK ALL Service AB
Affischering i Umeå, MIK ALL Service AB
Affischer i Örnsköldsvik och Umeå, MIK ALL Service AB

KONTAKTA VÅR REKLAMANSVARIG

Mikael Åström, VD, Reklamansvarig
MIK ALL Service AB logotype

Mikael Åström

VD, Avdelningsansvarig - Reklam

MIK ALL Service AB

Växel

Affischer är en reklamform där du har chansen att leverera ett budskap till en stor grupp människor på samma gång. Gör du det på rätt sätt kommer försäljningen av din produkt eller tjänst att öka. Hur gör du då för att leverera budskapet på rätt sätt? Jo, för att lyckats nå ut till potentiella kunder bör ditt budskap vara tydligt och enkelt och det kan vi hjälpa dig med. Vi kan hjälpa dig att välja rätt färger för att locka den känsla och energi som du vill förmedla, samtidigt som vi sätter en typografi som passar in med helheten. När du väljer att spendera pengar på reklam se till att göra det rätt. Låt professionella grafiska formgivare men utbildning och lång erfarenhet hjälpa dig med framtagningen av affischen för att lyckas nå ut till rätt kunder.

Framtagning och tryckning av affischer i Örnsköldsvik och Umeå, kontakta MIK ALL Service AB

Framtagning av design

Om du behöver hjälp att ta fram designen för din affisch kan vi hjälpa dig. Vi har god erfarenhet vid layout och design samt är våra grafiska formgivare vana att arbeta i program så som InDesign, Photoshop och Illustrator. Nedan kan du se några exempel på affischer, logotyper och annan grafik våra formgivare har tagit fram.

 

Tryckning av affischer

När du bokar framtagning av affischer med oss så hjälper vi dig även med tryckningen av alla affischer. Har du redan ett färdigt korrektur kan du välja att bara anlita oss för tryckning av din affisch eller trycksak.

 

När bör jag boka mina affischer?

När du planerar att annonsera bör du alltid vara ute i god tid då det kan ta en längre tid att framställa en affisch samt trycka alla affischer. Hela design- och tryckningsprocessen tar cirka fyra veckor, samtidigt kan det vara möjligt att vi har fullt upp och inte kan påbörja arbetsprocessen direkt. Vi rekommenderar därför att du hör av dig så snart du vet att du behöver en affisch till en kampanj eller ett erbjudande för att inte riskera förseningar.

 

Affischer i Örnsköldsvik och Umeå

Om du behöver hjälp med framtagning eller tryckning av affischer i Örnsköldsvik eller Umeå har du kommit rätt. Här kan du läsa mer om vad som gäller för respektive stad, samt hittar du kontaktinformation till våra grafiska formgivare.

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01