Tapetsering

TAPETSERING

Är det dags att tapetsera om hemma? Vi kan hjälpa dig att förnya både ditt hem och kontor. Våra tapetserare har många års erfarenhet och talang inom tapetsering.

 

Att tapetsera är inte så enkelt som det ibland kan verka. Tapetsering kräver både ögonmått och möjligheter att se nyansskillnader. Det krävs även en speciell teknik för att slippa bubblor i tapeten, samt sneda tapetremsor. Tapetsering är en kont i sig som kräver kunskap och mycket erfarenhet. Genom att anlita våra talangfulla tapetserare så slipper du kladda med tapetklistret samtidigt som du försöker få tapetremsan på plats. Längtar du efter ett nytt och fräscht rum så går det snabbare att låta professionella yrkesmän utföra arbetet.

NYHETER/AKTUELLT

 

16 feb 2016

Tapetsering i Örnsköldsvik

Söker du en målare eller tapetserare i Örnsköldsvikskommun? Vi erbjuder dig...

Läs mer...

-----------------------------------------------------

22 jan 2016

Det ska vara enkelt

Söker du en helhetslösning kring renovering, tapetetsering och städning? Då har du ko...

Läs mer...

---------------------------------------------------

Till bloggen för fler nyheter -->

BILDER FRÅN NÅGRA

TAPETSERINGAR

Tapetsering med MIK ALL Service AB
Tapetsering med MIK ALL Service AB

KONTAKTA VÅRA TAPETSERARE

MIK ALL Service AB logotype

MIK ALL Service AB

Växel

VI TAPETSERAR I ÖVIK OCH UMEÅ

Att välja tapet

Val av tapet är en smaksak, men har även att göra med vilken effekt du vill att tapeten ska skapa. Ljusare tapeter har den effekt att det får rummet att verka större men även kanske lite kallare, medan mörka tapeter får rummet att verka mindre men istället mer intimt. Så när du tänker välja tapet gäller det att du vet vad för känsla du vill att rummet ska skapa, ska rummet vara harmoniskt och lugnande eller vill du ha en liten mer levande känsla? Efter du vet vad du vill att rummet ska förmedla kan du börja tänka på kulörer och motiv. Val av tapeter är alltid spännande, men det kan vara en långprocess för att hitta den rätta tapeten. Behöver du tips för val av tapet är du välkommen att kontakta våra tapetserare för råd.

 

Hur många tapetrullar behöver jag?

Det går bra att kontakta oss på MIK ALL Service för tapetsering både innan och efter att du har beställt dina tapeter. Är det första gången du tapetserar eller har mindre erfarenhet kan det vara bra att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att räkna ut hur många tapetrullar som kommer behövas vi arbetet. Vi hjälper dig att räkna ut detta genom måtten på ditt rum, så innan du kontakta oss kan det vara bra att ha dina mått redo för det rum som behöver tapetseras. Även information om det är en fondvägg du vill fixa så kan vi räkna ut exakt hur många rullar som behövs för den väggen.

 

Underarbete innan tapetsering

Ett bra underarbete är förutsättningarna för en fin tapetsering. Vi har jobbat med tapetsering under många år och vet att underarbetet är grunden för att tapetseringen ska bli bra. Våra tapetserare tar hand om allt från underarbetet till färdigställningen av tapeterna. Vi garanterar dig därför ett noggrant och fint arbete.

 

Varför anlita våra tapetserare?

Tapetsering har aldrig varit så enkelt som när du anlitar våra tapetserare. Ett noggrant och snabbt arbete kan du förvänta dig av våra tapetserare på MIK ALL Service. Vår personal har lång erfarenhet inom tapetsering och underarbeten. Vi har det lilla extra, tapetserare med ett öga för detaljer.

 

Tapetsering i Örnsköldsvik och Umeå

Behöver du hjälp med din tapetsering i Örnsköldsvik eller Umeå? MIK ALL Service AB är ett måleri som kan hjälpa dig att tapetsera i ditt hem eller kontor. Läs mer om vad som gäller för respektive ort, samt kontaktuppgifter till våra tapetserare.

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01