Lackering

Behöver du hjälp med lackering? Vi är ett lackeringsföretag som kan hjälpa dig med lackering av köksluckor, badrumsskåp och dörrar. Vi lackerar även detaljer inom industri.

Nyteter/Aktuellt

 

3 maj 2016

Lackering av slottsdörrar

Vi har fått i uppdrag att lackera dörrar från ett slott i Frankrike. Här kan du se bilder från...

Läs mer...

-----------------------------------------------------

10 dec 2015

Vår nya lackeringstjänst

Nu har äntligen vår nya lackeringstjänst dragit i gång. Vi kan hjälpa dig att lackera...

Läs mer...

-----------------------------------------------------

24 nov 2015

Lackering av köksluckor

Vi kan hjälpa dig som privatperson, företag eller bostadsrättsförening med lackering av...

Läs mer...

-----------------------------------------------------

Till bloggen för fler nyheter -->

Bilder från lackeringar

Lackering MIK ALL Service AB
Lackering av slottsdörrar från Frankrike, MIK ALL Service AB
Vi kan hjälpa dig med lackering, MIK ALL Service AB

Kontakta våra lackerare

MIK ALL Service AB logotype

MIK ALL Service AB

Växel

Vi lackerar i Örnsköldsvik och Umeå

Nylackerade skåp och luckor kan enkelt lyfta hela ditt hem samtidigt som det ger dig en trivsam miljö att vistas i. Lackering av luckor, skåp och dörrar höjer även värdet på din fastighet om du funderar på att sälja ditt hus eller din lägenhet. Ett fräscht utseende i ditt hem lockar fler potentiella köpare. Lackering är ett billigt och bra alternativ om du inte vill eller kan köpa nytt. Genom att lackera dina slitna köksluckor och badrumsskåp kan du spara in mycket pengar samtidigt som du får ett liknande resultat med helt nya.

Lackering, MIK ALL Service AB

Lackeringstjänster vi erbjuder

Vi specialiserar oss inom trälackering, där ingår lackering av köksluckor och badrumsskåp men även lackering av inomhusdörrar och ytterdörrar. Längre ner kan du läsa mer om vad som gäller för respektive typ av lackering.

 

  • Kökslackering
  • Badrumslackering
  • Dörrlackering
  • Vi lackerar även detaljer inom industri.

 

Specialister inom lackering

Vi har specialister inom lackering med lång erfarenhet och den kunskap som behövs för att utföra ett extra bra jobb. Våra lackerare i Örnsköldsvik och Umeå utför varje arbete med full service och kan även hjälpa dig med återmontering av luckor och dörrar vid behov.

Lackering av kök, MIK ALL Service AB

Lackering av kök

Vi kan hjälpa dig att få ett nytt och fräscht kök genom att lackera dina gamla och slitna köksluckor och skåp. Resultatet av lackeringen kommer att vara lika fint och spännande som helt nya köksluckor, fast till bråkdelen av priset.

 

Köksskåp och köksluckor behöver emellan åt fräschas upp, då är ett bra och billigt alternativ omlackering. Vi har professionella lackerare som kan hjälpa dig med hela lackeringsprocessen, från lackeringen till att återmontera luckorna när arbetet är färdigt.

 

Lackering av köksluckor och köksskåp

Är dina köksluckor och köksskåp slitna? Istället för att köpa nya luckor kan du lackera om dem, vilket kommer att ge ett liknande resultat samtidigt som du sparar tusenlappar. Vi kan hjälpa dig med trälackering av dina köksluckor och köksskåp.

 

Varför anlita en professionella lackerare?

Många kan finna det roligt och inspirerande att lackera om sina egna köksluckor och annan inredning. Tyvärr är det få som lyckas uppnå det perfekta resultatet. Det gäller att ha kunskap och lång erfarenhet för att lyckas komma åt alla ställen om luckorna har sedan tidigare en ojämn yta. Många finner även ett stort problem med den rinnande lackeringsfärgen. Om du tänker lackera dina köksluckor själv krävs det dessutom rätt utrustning, material, lack och även tid då uppdraget kan vara väldigt tidskrävande för nybörjare, men även professionella. Dessutom måste du hitta en lämplig plats att utföra lackeringen på. Så i längden är det oftast bättre och mer kostnadseffektivt att anlita professionella lackerare för att arbetet. Då kan du vara säker på att du får tillbaka de perfekta köksluckorna du längtat efter. Vi lämnar även en garanti till dig som kund att du kommer att bli nöjd.

Lackering av badrum

Lackering av badrum

Badrumsskåp är det perfekta sättet att dölja tvålar, smink, hårvårdsprodukter och tandborstar, men förr eller senare kommer dina badrumsskåp att se sina bästa dagar. Istället för att slänga bort dem och köpa nya finns det ett bättre och billigare alternativ med samma resultat: lackering! När du lackerar dina badrumsskåp kommer du att få ett resultat som kan jämföras med helt nya badrumsluckor, men till bråkdelen av priset.

 

Lackering av badrumsskåp och badrumsluckor

MIK ALL Service är ett tjänsteföretag som kan hjälpa dig att lackera dina slitna badrumsskåp. Vi kan leverera dina badrumsskåp med full service, vilket betyder att vi sköter allt från lackeringen och återmonteringen av skåpen om du önskar.

 

Varför anlita våra lackerare?

Lackering av badrumsskåp och badrumsluckor är väldigt tidskrävande samtidigt som du behöver den rätta utrustningen. Våra lackerare har lång erfarenhet och den kunskap som behövs för att utföra ett riktigt bra arbete. Genom att anlita oss behöver du inte fundera över vilka redskap, material och lack som behöv, du behöver inte heller fundera över vilken teknik du bör använda för att lacket inte ska rinna och skapa fula märken på skåpen. Med vår garanti kan du istället vara säker på att du får tillbaka fina och perfekta badrumsskåp och luckor som du kan vara stolt över. Låt våra lackerare med många års erfarenhet göra jobbet för att uppnå det bästa resultatet och alla kommer att tro att du har ett nytt badrum.

Lackering av dörrar

Lackering av dörrar

Funderar du på att lackera dina dörrar behöver du inte tänka längre. Att lackera om din ytterdörr och dina innerdörrar kommer att ge ett nytt och fräscht intryck i hela hemmet, samtidigt som du är snäll mot plånboken. Att köpa nytt kostar betydligt mycket mer, men resultatet blir ingen större skillnad.

 

Lackering av innerdörr

Har du många äldre inomhusdörrar som börjar bli slitna? Eller har du fått fula skador och fläckar på dörrarna som du inte kan få bort? Vi kan hjälpa dig att lackera om dina dörrar och ditt hem kommer kännas mycket fräschare och vackrare. Vi har lång erfarenhet inom lackering av innerdörrar och vi hjälper dig med allt från grunden att ta bort gammal färg och fylla i sprickor och sedan lackerar vi dem med en högklassig finish. Dina dörrar kommer att kännas som ny när du får tillbaka dem. Vi kan även hjälpa dig med återmonteringen av din dörr efter lackeringen.

 

Lackering av ytterdörr

Ytterdörren är det första man tänker på när man stiger in i ditt hus. Har du en sliten och skadad ytterdörr kanske det är på tiden att byta ut den? Genom att lackera din ytterdörr kommer du få ett nyare och fräschare utseende på hela huset till en rimlig peng. Vi utför full service vid dörrlackering, vilket betyder att vi har möjligheter att hjälpa dig med återmonteringen av dörren om så önskas. Ytterdörrar kan vara lite knepiga vid montering och det gäller att dörren monteras rätt för att ditt hem ska förbli inbrottssäker. Låt våra professionella lackerare och dörrmonterare hjälpa dig med hela processen.

 

Experter inom dörrlackering

Vi är experter inom dörrlackering. Vi utför dörrlackering till både privatpersoner och företag inom Örnsköldsvik och Umeåkommun. Våra lackerare har många års erfarenhet och kunskap inom dörrlackering och levererar alltid ett fantastiskt resultat. Utnyttja vår garanti, om du inte är nöjd så fixar vi till det tills dörren uppfyller dina förväntningar eller står i rimlighet med uppgiftsbeskrivningen.

 

Lackering i Örnsköldsvik och Umeå

Behöver du hjälp med lackering i Örnsköldsvik eller Umeå? Vi kan hjälpa dig att lackera det mesta i trä. Här kan du läsa mer om vad som gäller för respektive ort och här hittar du också kontaktuppgifter till våra professionella lackerare.

besöksadress

Besöksadress:

MIK ALL Service AB

Kavelvägen 8

894 35 Själevad

SWEDEN

postadress

Postadress:

MIK ALL Service AB

Brogatan 113

892 34 Domsjö

SWEDEN

telefon

Telefon:

020 - 22 22 24

eller

0660 - 22 10 01